Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért gyengülök?

Miért gyengülök?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptember 1.én elkezdtem diétázni. 133 kilórol indultam, most 111 vagyok.Rendesen belőtt diétám van, minőségi alapanyagok, és sok-sok kardió. 250g fehérjén vagyok kb, és 150g szénhidráton. A folyadékbevitellel sincs gond, multivitamin komplexet szedek, tejsavó fehérjét edzés után. Tisztában vagyok vele,hogy a szénhidrát megvonástól fáradékonyabb az ember de arról nem tudtam,hogy rendesen legyengül. 60kg-val kezdtem a fekvenyomást utána felment 80-ra párszor belenyomtam a 100ba, most meg 75 a széria és a 90be alig nyomok bele. Felhúzni 120kg-val tudok, az erősödött szerencsére, a mellhez húzás az ment 100kg val is de most csak 75-80 (viszont nagyon szépen húzodzkodok már) nem értem ezt a gyengülést. Mit tehetnék,hogy meggátolhassam? 187cm 111kg 15/f

2016. febr. 19. 18:28
1 2
 11/15 Krisz85 ***** válasza:
Ha látnál profi testépítőt közelről, tömegeléskor 220 kg fekve nyomás, diéta végén a 16. héten van hogy a 40 kg-ot alig bírják egyesek. Nem leszel életed top erő formájában, mivel nincs elegendő szénhidrát. De elárulok egy trükköt, a tápanyagbeviteleddel van gond, ez a mennyiség amit számoltál kb 80 kg-os embernek jó, Te pedig 133 voltál tehát 1,6 x voltál nehezebb, lehetséges, hogy tsk-ra kéne mérni a kaját, 1,5 g ch * testsúly és 3 g fehérje szintén és ahogy csökken a súlyod, úgy csökkenteni a kaját. Esetleg még azzal lehet kísérletezni hogy még egy kicsit feljebb viszed a ch-t úgy 50 g-al, akár 250 g-ig, de duplázod az aerob edzést!
2016. márc. 6. 07:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom meg oldani a magasabb fehérjét, mert egy 700 gramm csirkemellet így is elfogyasztok egy nap, van,hogy csak 500 (attól függ). Tojásból meg nem lehet fedezni a maradékot mert tele van zsírral. Ezért maradt a túró meg a tápkieg.
2016. márc. 6. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Dehogy kell ennél magasabb fehérje... A zsír nem kér fehérjét, így is rengeteget eszel...

Zsír fogyasztás hogy áll? Esszenciális zsírok megvannak? Multivitamin?

2016. márc. 17. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
De leírhatnád a teljes étrended hátha tudunk valamit okoskodni... 3g* testtömeg fehérje egy túlsúlyos embernek... Ilyen gyökerekre meg véletlen se hallgass, semmi eredménye nem lesz, max visszahízol...
2016. márc. 17. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Elég 2g. 3g fehérjét nem hasznosítasz. A ch-t kell lejjebb vinni fokozatosan.
2016. márc. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!