Mi lehet annak az oka hogy tömegelésnél gyengülök? Vagyis kisebb az erőszintem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok fejlődni. Szálkásításnál nagyobb súlyokkal dolgoztam. És már több mint 1 éve ez megy. Egyszerűen nem értem az egészet. Nem tudok mit csinálni. Hiába növekszik a súlyom, jól táplálkozok, fehérjebevitelem megvan, szénhidrát is. Eddig 3 hónapos tömegelés alatt már híztam 4 kg-ot, de az erőszintem csökkent. Ezt úgy kell elkézelni hogy szálkásításnál 70 kg-val nyomtam fekve. Most tömegelésnél pedig már csak 60-62,5-el megy annyi mint szálkásításnál. Szóval nem értem az egészet. Teljesen tanácstalan vagyok. Mi Lehet a probléma?2015. márc. 22. 13:22
1/7 A kérdező kommentje:
Talán váltsak edzéstervet? Lehet az a probléma hogy egyből 3-4 napos osztott edzéstervvel kezdtem? Térjek át átmozgatóra?
2015. márc. 22. 13:23
2/7 A kérdező kommentje:
vagy az is lehet hogy kevés a 7 nap pihenő nekem? Mert néha még érzem például bedurranva a mellem 7 nap után is.
2015. márc. 22. 13:34
3/7 A kérdező kommentje:
ugyanez van sokszor hátnál, vállnál, lábnál is
2015. márc. 22. 13:34
4/7 anonim válasza:
megtanultál rendesen edzeni,egyre szabályosabban végzed a gyakorlatokat ezért úgy tűnik hogy gyengülsz pedig csak szabályosan edzeni nehezebb :D :D
amúgy nem tudom :D
6/7 A kérdező kommentje:
Heti egyszer
Bicepsz: 9-10 sorozat
Tricepsz(mellel együtt edzem) 9-11 sorozat
Mell: 12-14 sorozat
Hát 14-16 sorozat
Váll11-12 sorozat
Láb: 16-20 sorozat
2015. márc. 22. 14:43
7/7 anonim válasza:
Szerintem bejátszik nálad egy is inzulin rezisztencia a tömegelés alatti túl sok ch-tól,azért gyengülsz be,meg feszíti a beled és álmosodsz,gyorsan fáradsz tőle.Próbáld meg zsírból fedezni a kalória plusz egy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!