Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet annak az oka hogy...

Mi lehet annak az oka hogy tömegelésnél gyengülök? Vagyis kisebb az erőszintem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok fejlődni. Szálkásításnál nagyobb súlyokkal dolgoztam. És már több mint 1 éve ez megy. Egyszerűen nem értem az egészet. Nem tudok mit csinálni. Hiába növekszik a súlyom, jól táplálkozok, fehérjebevitelem megvan, szénhidrát is. Eddig 3 hónapos tömegelés alatt már híztam 4 kg-ot, de az erőszintem csökkent. Ezt úgy kell elkézelni hogy szálkásításnál 70 kg-val nyomtam fekve. Most tömegelésnél pedig már csak 60-62,5-el megy annyi mint szálkásításnál. Szóval nem értem az egészet. Teljesen tanácstalan vagyok. Mi Lehet a probléma?
2015. márc. 22. 13:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Talán váltsak edzéstervet? Lehet az a probléma hogy egyből 3-4 napos osztott edzéstervvel kezdtem? Térjek át átmozgatóra?
2015. márc. 22. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
vagy az is lehet hogy kevés a 7 nap pihenő nekem? Mert néha még érzem például bedurranva a mellem 7 nap után is.
2015. márc. 22. 13:34
 3/7 A kérdező kommentje:
ugyanez van sokszor hátnál, vállnál, lábnál is
2015. márc. 22. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

megtanultál rendesen edzeni,egyre szabályosabban végzed a gyakorlatokat ezért úgy tűnik hogy gyengülsz pedig csak szabályosan edzeni nehezebb :D :D

amúgy nem tudom :D

2015. márc. 22. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyit edzel izomcsoportokra?
2015. márc. 22. 14:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Heti egyszer

Bicepsz: 9-10 sorozat

Tricepsz(mellel együtt edzem) 9-11 sorozat

Mell: 12-14 sorozat

Hát 14-16 sorozat

Váll11-12 sorozat

Láb: 16-20 sorozat

2015. márc. 22. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem bejátszik nálad egy is inzulin rezisztencia a tömegelés alatti túl sok ch-tól,azért gyengülsz be,meg feszíti a beled és álmosodsz,gyorsan fáradsz tőle.Próbáld meg zsírból fedezni a kalória plusz egy részét.
2015. márc. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!