Futás után egyek vagy ne?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen fogyni akarok, éhgyomorra futok másfél órát éjszaka 11 körül általában 12-14 kilométert, az érdekelne, hogy utána egyek-e, vagy ne. Egyrészt ugye lefekvés előtt vagyok, másrészt (és ez jobban érdekelne) jobban fogyok-e a zsírraktáraimból attól, ha a szervezetem edzés után nem kap sem szénhidrátot, sem fehérjét sem zsírt, csak vizet, és majd reggel megfelelően eszem.
Annyit olvastam ezzel kapcsolatban valahol, talán éppen itt, hogy futás során az izmokból is épít le a szervezet, ezért érdemes a futás után fehérjét bevinni.
2016. febr. 17. 21:25
1/7 anonim válasza:
Kajálj, de semmi szénhidrátosat. Túró + zöldség.
3/7 Szabi.L válasza:
Ihatsz utána fehérjét is, de mindenképp egyél valamit ch nélkül.
4/7 anonim válasza:
Első, a túróban és a zöldségekben van szénhidrát. :)
Üdvözlettel: egy egyes típusú cukorbeteg
5/7 anonim válasza:
Vesd össze a túró és zöldségek ~5%-os szénhidráttartalmát egy zabpehely, vagy rizs 65-75%-os szénhidráttartalmával, mielőtt okoskodsz.
6/7 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy sok van benne, azt mondtam, hogy van benne. De legyél te az okosabb, nekem nem ezen múlik a boldogságom :)
7/7 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nincs benne, szóval nem is értem mi célból írtad azt a témába nem vágó okosságod. :) A "szénhidrátos" arra utal, hogy számottevő szénhidrát tartalma van. De szerintem ez nyilvánvaló az agyilag jobban bútorozottaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!