Miket egyek, ha szálkásítás a cél?
173 cm, 71-2 kg-os férfi vagyok.
Van valamennyi hájam, és az alakommal sem vagyok elégedett, milyen ételeket ajánlotok sok futás és erős kardio edzések mellé? (elsősorban reggeli és ebéd érdekel). Konkrét ételek érdekelnének, nem alapanyagok.
na jó de ez nem mond túl sok új információt. A lényeg azon van, hogy valami változatosságot fenntartani, ami ad erőt is, mert hát ettől az edzéstől eléggé lemegy a vércukorszintem, valamivel pótolni kell az energiát.
Szóval a legjobb gyümölcsök és zöldségek érdekelnének, miből mennyit, mikor. Edzés előtt mennyivel, edzés után mennyivel stb. Nem lehet csirkét sem enni minden nap rizzsel
Miért ne lehetne? Én kb 6 hete csak ezt eszem, plusz zöldség.
Mennyiségeket senki nem fog írni, mert egyénenként változik.
Azt javaslom olvasd el a Sárga Kapszula című könyvet (netről ingyen tölthető).
csirke rizs zöldség ha csak ezt a három alapanyagot fogom és mellé némi fűszert, rengeteg féle képen el tudnám készíteni...
de ehetsz akármilyen sovány húst, pulyka, csirke, hal, marha, nyúl, tengerimalac...
csak zöldségből is találsz neten millió receptet.
a rizst én mellőzném illetve hát mellőzöm is, reggel megy 50g zab azon kívül cht nem nagyon eszem, nem is kell ha megvan a megfelelő fehérje, megfelelő zsírral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!