A tojássárgálya elál a hűtőbe egy napot? És hány tojást igyak/egyek hogy legyen valami hatása?
Figyelt kérdés
Egy weboldalon olvastam hogy ugy a legjobb ha egyik nap a fehérjét másik nap a sárgályát kell enni. De eláll a sárgálya a hűtőben pl egy pohárban?2016. febr. 16. 18:20
1/15 Cortez70 válasza:
Neked mindegy, ennyi ésszel.
3/15 anonim válasza:
Linkeld már be azt a weboldalt, légyszi!
4/15 anonim válasza:
--gömb--
Eláll, de csak akkor ha imádkozol érte előbb. Ja és ülnie kell, ne hagyd hogy álljon. Állva hamarabb megrohad.
6/15 anonim válasza:
De hogy lehet leírni háromszor ly-nal? Annyira bosszantó...
7/15 anonim válasza:
Én azt nem tudom, hogy lehet negyedjére j-vel leírni.
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Attól függ. Ha betárcsázod a pohárba és másnap is lyó, akkor nem lesz gond. Ha jukat üt a lyuh a Lyónás gyomrába és tátikázik a Lyános a sárgályán, akkor nem erőltetném a lyobbik részét. Lyárhatsz bármijen lyánnyal, megmondlya neked a tutit.
10/15 anonim válasza:
Az lett volna a legjobb ha a tojást is ly-vel írod xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!