Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van bármi hatása a töemgnövelő...

Van bármi hatása a töemgnövelőknek, fehérjéknek stb?

Figyelt kérdés
Azzal kábítanak az okosok hogy ha abbahagyom összeesik a testem, 25 évesenm eghalok, elcseszi a testem stb. mióta szedem 2 hónap alatt kb. 5-6 kg jött rám. Miért lenne káros? Csak szénh. fehérje, kreatin stb. Semmi káros elméetileg. Rosszul gondolom? Tényleg káros lehet?

2016. jan. 27. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kaja, ennyi. Nincs benne semmi káros. Engem is körbevesznek az ilyen agy nélküli szakértők. Felesleges ilyenekkel foglalkozni.
2016. jan. 27. 12:46
 2/12 anonim válasza:

Nem káros, a lényeg az, hogy mozogd is le, mert nem egy kettő hülye van aki kb 10 perc kocogásnyi mozgásra eszi a scitec nutrtiont...

Ha abbahagyod, akkor természetes alapanyagokkal kompenzálod azért fehérjebevitelt kicsit, valamint mozogsz továbbra is nem lesz baj :D

2016. jan. 27. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem káros, de ha abbahagyod összeeshetsz, legalábbis akinek nincs esze. Pl te beviszel 100 gramm ch-t, 50 gramm fehérjét kiegészítőből, ezt elhagyod, nem viszel be helyette mást, összeesel, mert kalória deficitbe kerülsz, ha naponta 2 adaggal kevesebb csirke-rizst eszel ugyan így jársz, mert kevés a tápanyag. Ha beviszed szilárdból, semmi bajod nem lesz, lehet jobban is jársz.
2016. jan. 27. 12:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen emberek találtak rá a kérdésemre nem az anyám félék :D Iszonyat miylen idióták vannak. De az a komoly hogy még ma a háziorvos is ezt pampogta hogy tönkreteszem magam vele...
2016. jan. 27. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem észre hogy csak Mo. van így lemaradva, hogy meglátnak egy izmos bácsit egy ilyen poros dobozon, és akkor egyből káros meg az kox, meg ilyen ökörségeket találnak ki. Németországban, Angliában, Amerikában, stb. még az irodai munkások(akik nem végeznek aktív fizikai tevékenységet) is fehérje port isznak, ha nincs idejük kajálni, ott ez természetes de itt...
2016. jan. 27. 12:59
 6/12 Szabi.L ***** válasza:

Ez az egyetlen rossz hatása van.

Ha megemlíted a környezetedben, hogy fehérjét eszel, akkor egyből te leszel az új Lance Armstrong.

Én le szoktam tagadni, hogy iszom fehérjét, amikor valaki megkérdezi. Így mindenki jól jár.

2016. jan. 27. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindig tudni kell hogy mit eszik pontosan az ember, mennyit es miert.

A tomegnoveloknek kabe nulla ertelme van, a feherjenek is csak akkor van haszna ha tenyleg nem tudod rendes kajaval bevinni a szukseges mennyiseget. Ez egy kezdonel viszonylag rikta, tehat naluk annak sincs sok ertelme. Kreatin detto.

Vitaminok hasznosak lehetnek, ha egyoldalu a taplalkozasod, a tobbi meg kabe ertelmetlen penzkidobas.

Karos akkor lesz ha esz nelkul tomod magadba. Pl. annak sem volt sok ertelme hogy 2 honap alatt felkaptal 6 kilot, mert annak a nagy resze zsir.

A sok feherje pedig megterheli a veset.

2016. jan. 27. 13:02
 8/12 A kérdező kommentje:
nem sok benne a fehérje,kb. 25gr ha jól emlékszek. és nem zsír jött fel :) Semmi zsír nem jött.
2016. jan. 27. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:

5-6kg száraz izom 2 hónap alatt még cuccal is jó, nem hogy natúrban.

Ami rád jött az nem csak izom, hidd el.

2016. jan. 27. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
a zsírszázalékom nem nőtt, sőt. Abból a két hónapból mondjuk csak 1.5 hónap volt hyper a maradék még az előző beef fehérje volt.
2016. jan. 27. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!