3 hete kezdtem el konditerembe járni 4 napot egy héten mit ajánlotok majd a későbbiekben az edzéshez ami viszonylag olcsó és van hatása?
Súlyzós edzés után menjen 20p aerob.
A normális kajának van hatása, bár az nem olcsó.
Mindig van értelme súlyzózni :)
Szálkásításkor is. De ha előbb tömegelni akarsz, tedd azt, szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy kezdéskor, jelentős, de nem nagyon egészségtelen felesleggel tömegel vagy szálkásít először.
Nyilván ahol hájréteg takar, ott nem lesz olyan látható némi izmosodás, de az izom meglesz, kell utána egy minimális izomvesztéssel járó szálkásítás és máris jobb lesz a helyzet. Van, akinek ez nem éri meg és inkább elveszti a hájat s utána tömegel. De van, akinek direkt jól jön az extra izom miatti nagyobb kalóriaigény. Sokfélék vagyunk. Nekem bármelyik megfelelne most (hasonlóan van rajtam felesleg bőven, bár 20 kilót már fogytam, s a maradékkal már nehéz, nehezen tudok keveset enni), csak ne stagnáljak ;) Egy erősebb izom nekem akkor is bejön, ha háj takarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!