Budapesten olcsó uszoda, hova érdemes járni?
Melyik kerületek jöhetnek szóba?
Ha a XVI.kerület közel van akkor mindenképpen ajánlom a szentmihályi uszodát tiszta és aránylag elég olcsó is főleg, ha van diákigazolványod akkor azt hiszem 960ft/alkalom...
a VII. kerületben vagyok :(
Lehet kicsit messze van,de nagyon köszönöm!
Azért a 16 000 Ft / 10 alkalom nagyon drága!!!!!
Az Újhegyi a legolcsóbb, 500 Ft két órás szauna nélküli és 700 Ft 4 órás szaunás.
Csak állandóan zsúfolt, délután X időszakban edzés miatt nem lehet úszni, csak szaunázni és nagyon rossz megközelíthetőségű. A Kökitől kell még menni (68), vagy az Örstől a 85-össel.
A Kispestiben 970 Ft egy alkalom amivel lehet szaunázni is. Nagyon hangulatos és nem annyira zsúfolt, de nem is olyan tiszta és hétvégén van pár nem a naptól nem fehér.
A Kispesti Uszoda a Kökitől nincs 10 perc gyalog.
A Szentmihályiban a reggel 9 és délután 4 között használható szauna nélkül 700 Ft szaunával 1200 Ft. Elég drága, a jacuzzi és az infraszauna nem tudom, kárpótol-e. A nem idősávos jegyek, tehát reggel és este még drágábbak. Első szerintem jól írta a szauna nélküli árat.
De szép az uszoda, nagyon tiszta, nincs tömeg. És szép, falusias (!!!) környéken van egy csendes utcában, laknék ott. Tehát mégis ide járok, mert a legjobb a három közül.
Nekem most idősávos (9-4 között használható) bérletem van, 10.000 Ft körül van, szaunával.
4 hónap alatt kell lejárni a bérletet.
Az Örstől 10 perc a 31-es busszal, a Stadionoktól 20 perc a 130-as busszal, hátrány, hogy minden busz negyedóránként jár.
A Császár-Komjádi nem drága, de állandóan zsúfolt és nincs szauna.
Szia!
Az én gyerekeim aNyékibe járnak, az a XI. kerületben van, 4-es metróval a fehérvári útig kell menni, majd a 41, 18, 47-es villamosokkal a kitérőnél kell leszállni. Kondorosi uszodának is mondják, 800 a 3 órás jegy, benne van a szauna ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!