Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Madcow 5x5 edzésnél nem sok...

Madcow 5x5 edzésnél nem sok az a heti 2,5 kilós súlynövelés?

Figyelt kérdés
Mert nekem nem ment következő héten nehezebbel.

2016. febr. 15. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor erdemes edzestervet valtani haladobb szintre amikor az adott edzestervvel mar nem tudunk fejlodni. Hamarabb nem. Ez lehet valakinek 130kg masnak 160kg.

Na meg is van akkor a hiba. Ezek az edzestervek ugy epulnek fel, hogy emeled a sulyt minden edzesen egeszen addig amig birod az eloirt ismetlesszamot ami most 5x5. Ha nem tudod tovabb emelni tehat 2-3 edzesen keresztul sem sikerul megdonteni akkor veget ert a gyakorlatbam egy "szakasz". Csokkented a sulyt kb 20%-al es onnan jon a kovetkezo szakasz, 2-3-4 het alatt ersz oda ahol az elozo veget ert es megdontod azt ami az elozoben nem ment es mesz feljebb ameddig tudsz. Ha 2-3 alkalommal ujrakezdtel egy szakaszt es nem sikerult feljebb lepned akkor valthatsz edzestervet.

Peldaul ahogy irtam nekem 117,5 volt egy szakasz vege, nem birtam megcsinalni aztam mikor a kovetkezoben odaertem sikerult es mentem egeszen 135-ig. Ott megint elakadtam es 110-rol kezdtem a kovetkezo szakaszt. Igy vilagos?

2016. febr. 17. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem.És mit ajánlasz,vegyem vissza a súlyt,vagy hagyjam a Madcowot?
2016. febr. 17. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Csinald tovabb a madcowt de vedd vissza kicsit a sulyokat.
2016. febr. 18. 08:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. febr. 18. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!