Hogy növelhetem a súlyomat?
185cm 57kg vagyok. Edzegetek, viszonylag normálisan táplálkozok, fehérje+zöld jumbot szedek, hasztalan... Gondoltam már tiltott szerekre, mint a danabol, h szedek, nem kifejezetten a full izom miatt, hanem a jó kinézet érdekében. Aztán le is állnék vele ha úgy van. Valaki tud segíteni mit szedjek, és hogyan? (szúrni nem akarom magam, és nem akarok túl veszélyeset sem)
Válaszaitokat elôre is köszönöm :)
Eltántorító/okoskodók pls ne...
185 cm vagy és 57 kg.
Egyééééél.
Neked enni kell csak semmi mást.
"viszonylag normálisan táplálkozok" ezzel mindent leírtál, gondolom edzel is már vagy 2 hónapja, de kox-olj csak, előnyödra vállik.
Amúgy meg, amint leállsz vele, mész vissza a kis 57 kilós szintedre.
Az kevés hogy viszonylag normálisan táplálkozol. 100% -ra kell jól táplálkozni, napi 5 * csirke+rizs+párolt zöldség, mellette mehet a Jumbo.
Magában a Jumbo semmit nem ér, helyes táplálkozás mellett viszont aranyat ér!
EdzeGETSZ? Akkor inkább focizz ;)
Aludni kell amennyit bírsz, - enni mint az állat, - és edzeni mint egy vadállat!! ( Az utóbbit ne értsd szó szerint, mert csak ésszel mindent, de azért érezd hogy edzettél :-)
Nem szeretnélek eltántorítani, se semmi ilyesmi, szedd nyugodtan a danabolt, mellé szúrd a szusztát esetleg, és még az oxit is tedd be mellé hogy garantált legyen a halál.
Hidd el, ha csinálod rendesen 5 évig, olyan alkatod lesz amiről nem is álmodtál.
De már az első fél év után is szemmel látható lesz a változás!
És ne b szd már tönkre a májad, veséd meg mindened az ilyen sz@rokkal. És ha kokszolsz akkor már rendesen, ne olyanokat mint a danabol, ami a szteroidok legalja. :-)
((((( Így nagyon zárójelben, ha letolsz egy danabol kúrát akkor jól nézel ki, - amíg szeded. Utána meg mégjobban összeszakadsz))))
Egyikõtök sem bírja felfogni, h hízni akarok, nem svarci lenni!!!
Annyit eszek amennyit bírok, csak nem mindig elsõ osztályút szimplán!
Volt mikor 1 nap 2x edzettem, másnap csak 1x... De már belefáradtam az évek folyamán, munka mellett 2-3 naponta edzek. Nem akarom magam halálra gyúrni!
Kíméljetek már meg a fogyatékos kommentjeitöktõl pls!
Valaki értelmes írjon kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!