Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha csak növelni akarom a...

Ha csak növelni akarom a súlyomat (mert vékony vagyok és nem napi 5x eszek) tömegnövelő porokkal is növelhetem? (úgy hogy nem gyúrok utána, hogy a testsúlyom nagyobb legyen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, de ha nem gyúrsz rá zsíros leszel, ami nem szép látvány:)
2010. márc. 18. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
értem,tehát ha ezt a cuccot naponta megfelelő mennyiségben fogysztom és utána rágyúrok a súlyom akkor is nőni fog?
2010. márc. 18. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, csak zsír helyett izom lesz rajtad. Kezdd el kicsiben, és napi rendszerességgel csinálj felülést, fuss, ilyesmi. És próbálj meg naponta többször keveset enni, például reggelire 2 szendvics, tízóraira egy, aztán rendes ebéd, a lényeg, hogy sose edd degeszre magad.Én is így csinálom, már híztam 3 kilót, és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. :)
2010. ápr. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!