Működhet? Súlynövelés? Fejlődés?
Figyelt kérdés
Vegyünk 3 gyakorlatot nyomó-húzó-láb. Ezeket heti 3x végezném különböző ismétlésszámokkal- sorozatokkal.
pl.
Hétfő: guggolás 8x3/fekvenyomás 8x3/ evezés 8x3
Szerda: guggolás 4x8-12/fekvenyomás 4x8-12/evezés 4x8-12
Péntek: guggolás 5x5/fekvenyomás 5x5/ evezés 5x5
Hetente növelném 1kgmal a súlyt, guggolásnál 2kgmal. Ezt 6 hétig csinálnám. Szerintetek? (tudom vannak ennél jobb programok is :), az én edzéstervem annyival változna , hogy tolódzkodás és húzódzkodás lenne nekem a nyomó és húzó gyakorlat + mellé 2 hiit edzés pihenő napon)
2014. szept. 30. 18:00
1/1 Millerr válasza:
Nézz körül a shop builderen ott sok hasznos tanácsot találsz. Ez az edzésterv így kétlem, hogy működne, másrészt az étrendedről nem írtál semmit. Ahhoz, hogy fejlődj több gyakorlatra van szükség. Minden izomhoz legalább 3-4 gyakorlat. Egy izmot heti egyszer kell megedzeni ( ha rendesen megedzed nem is leszel képes még egyszer megedzeni az adott héten ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!