Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen étrenddel is lehet...

Ilyen étrenddel is lehet fejlődni?

Figyelt kérdés

Reggelire a suli miatt szendvicset viszek, de most már próbálok főtt ételt vinni, 3-ig vagyok suliba aztán 4-re hazaérek eszek egy adag főtt ételt. Aztán edzek utána pedig

kukoricapehelyből, zabpehelyből és aszalt gyümölcsökből álló müzlit fogyasztok. 19:00 óra fele is eszek főtt ételt utána pedig még lefekvés előtt is ugyan azt a müzlit vagy ugyanúgy főtt ételt.

2014. szept. 9. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy szendvics vagy főtt étel, hanem az, hogy mi van a szendvicsben, ill. hogy milyen főtt étel.

A makrotápanyagok legyenek meg, ez a lényeg.

Edzés után meg menjen tejsavó fehérje shake, vagy legalább egy fehérjedús étkezés, mert a kukorica- és zabpehely gyümölcsökkel csak szénhidrát visszatöltésnek jó, de annak sem a legjobb.

2014. szept. 10. 00:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az a főtt étel, mert így bármi lehet.
2014. szept. 10. 05:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyértelműén jó minőségű ételek (bár nem mindenkinek) ezeket ti is tudjátok tehát nem részletezném. Néha egy kis tészta is, De szerintem tömegelésben elnézhető
2014. szept. 10. 06:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Számold ki, hogy mennyi fehérje, szénhidrát és zsír kell neked, és ehhez tartsd magad. Én mondjuk a müzlit és a gyümölcsöket kivenném.
2014. szept. 10. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!