Ha mindennap annyi fekvőt nyomok attól megerősödhetek?
Figyelt kérdés
És mennyi idő alatt? Most úgy egy nekifutásra olyan 25öt [esetleg 30at (de azt kétszer egymás után már nem tudnám megcsinálni)] tudnék nyomni.2016. febr. 15. 21:08
2/13 anonim válasza:
Fekvőtől jobban fogod bírni a fekvőt.
Jobb, mint a semmi, de csináld 2-3 naponta valamilyen netes terv szerint.
3/13 anonim válasza:
fegyencedzés, street workout ra keress rá
4/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem h látszani fog-e valami rajtam?
2016. febr. 15. 21:51
5/13 Sowilo válasza:
Ha jó a genetikád akkor talán még egy kicsit ez is meglátszik majd rajtad, de ha nem, akkor semmi nem fog. Akkor már inkább tolódzkodás, később súllyal. És kéne még húzódzkodás is, meg terembe lemenni lábazni legalább.
6/13 A kérdező kommentje:
Lábbammal nincs gond az izmos csak a felsőtestem elég vékony. Van itthon lehetőség huzódzkodásra. Fekvő+huzódzkodás
2016. febr. 15. 21:55
7/13 anonim válasza:
ja ,ja a lába mindenkinek izmos... :D
8/13 A kérdező kommentje:
tök komolyan mondom :D az osztályban nekem van a legerősebb lábam, sajnos a felsőtestben nemvagyok nagyon elől... :/
2016. febr. 15. 22:17
9/13 Sowilo válasza:
Értsd meg, hogy amiből megy egyszerre 30 ismétlés, attól se nagyobb, se erősebb nem leszel soha, semmilyen körülmények között. Ezért írtam a tolódzkodást.
10/13 anonim válasza:
Fekvőzhet is. Ha 25 megy, akkor el kellene érni majd 50-et először, utána 100-at, ettől sokkal jobb lesz az állóképességed. Ha még akarsz fejlődni, akkor fegyencedzés és csináld a nehezítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!