Mit lehet tudni a Primo Tabs nevü fehér tablettárol?
Figyelt kérdés
Interneten nem találok rola pontos adatokat..2016. febr. 13. 14:06
1/13 anonim válasza:
És ez mi? Valami tápkieg, vagy tablettás primobolan? Mert amilyen neveket adnak, én már nem tudom.
2/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az... nekem aztmondta haverom hogy ez egy pörgető... erre kapok egy ilyen linket : [link] ez valami gyogyszer lehet..rá kerestem de nicns rola sok info...
2016. febr. 13. 14:16
3/13 Cortez70 válasza:
Ebből nem sok látszik. Ha primobolan akkor gyenge szteroid.
4/13 anonim válasza:
Cortez, az lesz. Ugyanaz a hatóanyag:
6/13 Cortez70 válasza:
Ja igen; methenolone. Nem egy erős cucc. Sok tetstépítő nyomja két kúra között is, hogy addig is legyen valami.
7/13 anonim válasza:
Elolvastam a cikket. Elvileg nem gyenge, csak sokan nem megfelelő dózisban szedik.
Ebből az erősségből kb 32-40 szem kellene hetente, ha jól számolom egy férfinak. Kezdőnek is minimum 16-20 szem/hét.
Ahhoz képest meg rohadt drága.
8/13 Cortez70 válasza:
Ezért gyenge. Egy methandienonhoz vagy főleg trenbolonhoz ez csak nokedli.
9/13 Cortez70 válasza:
Vera, amit már 20 szemmel kell szedni az gyenge. Olyan mintha egy vitaminra mondanád, hogy erős ez csak napi egy doboz kell hozzá. ;)
10/13 anonim válasza:
De attól még nem a vitamin lesz gyenge, csak konkrétan az a dózisú. :D
De igen, jogos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!