Hány kiló vagy, mi számít jónak 17 évesen?
Figyelt kérdés
Hey.Az lenne a kérdésem,hogy mekkora testúly (tól-ig) számít elfogadhatónak,jónak,kiemelkedőnek 17,18 éves korban,egy testépítéssel foglalkozó embernél?2016. febr. 12. 18:40
1/11 A kérdező kommentje:
Minden valaszt ertekelek
2016. febr. 12. 18:41
2/11 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ:)
Magasság, zsír-izom arány...
3/11 anonim válasza:
Tudod, ez inkább a magasságtól és a testépítési múlttól függ s a testzsírszázalék se mindegy. Jó, nyilván olyan nagy tömege nem lehet az embernek ebben a korban naturálban, mint idősebben, de rengeteg egyéb tényező van.
S ha valaki hobbi testépítő s maga számára jól akar kinézni, de nem akar nagy tömeget, akkor viszonylag kis súlya is lehet egy másikhoz képest, főleg, ha alacsony is. Nincs azzal sem baj.
4/11 anonim válasza:
177 centi, 70 kiló, semmi gyúrás, ha súlyzózok, akkor inkább állóképességet javítok vele, de ez kb. heti 1 alkalom, akkor nyomok egy körkondit. Több nem kell, inkább futok, ugrálókötelezek. Az egyik barátom viszont gyúr, ő egy fejjel kisebb, de ugyanúgy 70 kiló, ő viszont rendesen izmos, kidolgozott, rajta látszik a gyúrás rendesen. Nagyon magasságfüggő egyébként és szerintem nem vagyunk egyformák, van aki ilyen idősen 100 kiló, van aki meg 50.
5/11 anonim válasza:
Volt edzettem 17 éves, 180 magas és 75kg nagyon alacsony testzsírral. Mást nem tudok, az átlag 70-75kg; én 186 magassághoz 93kg voltam 14% testzsírral, de már akkor terveztem a versenyzèst.
6/11 anonim válasza:
172 cm, nyáron leszek 17 éves, 65 kg, és inkább szálkás vagyok, mint nagydarab, izmos, pedig már 1 éve edzem, jó az étrendem nincs 70%-os sem, szóval a magam 65 kilóját még jócskán kevésnek tartom, 75 körül már meg lennék elégedve. :)
7/11 eznemlényeges válasza:
Hát én 16 éves vagyok, 170 cm, 55 kiló, 4% -os testzsírral :D
8/11 anonim válasza:
Mik vannak itt:D nemsokára 15 évesen 183 cm 72 kg
9/11 A kérdező kommentje:
14-15% testzsírral ,170cm körüli magassággal gondoltam. :D
Nekem most 14%tzs,174cm hez 74kg.es eleg vekony vagyok,meg,en 80 al lennek megelegedve,fel evig.(06.01)
Mindenki kapta a zold pacsit,koszi a valaszoakt.
2016. febr. 12. 22:03
10/11 anonim válasza:
4%os testzsírod biztos nincs, akkor már nem működik a hormonrendszer és szinte nincs kenése az ízületeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!