Ha guggolást 82 kilóval kezdtem úgy hogy 80 kiló vagyok az milyen eredménynek számít?
ebben a sportban nem az erő az elsődleges dolog, inkább másodlagos, ami csak az izomstimuláció fenntartásához kell, vkinek ez több vkinek meg kevesebb súlyt jelent edzésen.
de általánosságban elmondható, h ez jónak mondható, főleg ha szabályosan tudod csinálni, nem belehajolva, mint ahogy sokan csinálják, de én is visszább venném a súlyt, mert jobb 10-12 ismétléseket csinálni, főleg lábnál, ami a szív és keringési rendszert is megedzi.
Hát az más téma, elég szar ügy.
Amúgy nem rossz, de mint írták, ha szériázol inkább vedd vissza 50-60 kilóra, és maradj 10 ismétlés fölött. Ha piramisozol, nyugodtan lemehetsz 5-6 ismétlésig, és növelheted a súlyt.
Viszont arra figyelj, hogy szabályosan, egyenes derékkal csináld, és menj le teljesen, ne állj meg fél úton vagy vízszintes comboknál. Eleinte sokkal nehezebb lesz, de sokkal gyorsabban fejlődsz tőle.
Ha meg már most lemész teljesen, akkor grat, jó kezdésnek ez az eredmény.
teljesen leszoktam
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!