Nőknél hány kiló hány centihez számít vékonynak, átlagosnak, szálkásítandónak TESTÉPÍTÉS SZEMPONTJÁBÓL?
Úgy értem pl egy srác mondja itt mondjuk ő 180/65 akkor neki tömegelnie kell, valaki írja hogy 170/85 ő most fog fogyni.
Szóval nőknél 160-170-180 cm magassághoz hány kiló számít vékonynak, "közepesnek" stb? Nem az átlagemberét kérdezem, hanem aki kondizik és izmot növel.
De akkor ha egy pasi itt az oldalon kiírja az adatait pl. x cm x kg vagyok, szálkásítsak? jönnek rá a válaszok hogy még ne, mert ez még sovány, ehhez még tömegeljen, pedig ő nem is rak fel képet.
Nőknél miért nem tudjátok így megmondani?
Nőknél mennyi a véglet?
Vagy akkor így kérdem: például egy 170 cm magas hölgy hány kilóval (körülbelül) kezdjen szálkásítani?
Tehát egy átlagos lány azt mondja, hogy 65 kiló vagyok, fogyni akarok, ez mindenkinek oké és mondják hogy fogyjon. de ha egy testépítőről van szó, ott megint más ez a 65kg.
utóbbinál kérdezem, mennyi a max KB?
jah.
a testzsírtól függ,azt érdemes figyelni.
vannak erre táblázatok rákeresehetsz 28-30%tól elhízás van.
a jó csajoknak,szépségkirálynőknek meg 16-20% körül van a testzsírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!