Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját testsúlyos edzéssel mi...

Saját testsúlyos edzéssel mi érhető el?

Figyelt kérdés
Három év alatt ha az illető figyel a táplálkozásra is ?
2016. febr. 12. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudja senki, milyen a genetikád, hogy edzenél... Van aki elég jó formát elér saját testsúlyossal, más hamar megreked.
2016. febr. 12. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Kb egy ilyen alakvaltozas de nagyban fugg honnan indulsz.

2016. febr. 12. 14:19
 3/6 Sowilo ***** válasza:
Ha jó a genetikád akkor így is izmos leszel, ha nem jó, akkor semmi nem fog rajtad látszani. Simán megeshet, hogy már megy a támaszmérleg, de valahogy még mindig 50kg vagy.
2016. febr. 12. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb. semmi. Én megcsinálok 180 fekvőtámaszt egy este meg húzódzkodásokat meg a tököm tudja miket és semmi nem látszott kb. Akkor látszott valami amikor súlyokkal edzettem. Saját súly inkább állóképességre jó, de arra nagyon. Általános erőnlétre tökéletes. Ha strandizomzat kell, akkor súlyok, mert ott jobban növelhető az ellenállás, tudsz izolálni.
2016. febr. 12. 15:22
 5/6 anonim válasza:
Én meg 600 fekvőtámaszt csinálok kéz nélkül, de még mindig semmi eredménye...
2016. febr. 24. 23:38
 6/6 Sowilo ***** válasza:

# 5

Lehet, hogy az előtted szóló kamuzott a 180 fekvőtámasszal, viszont teljesen igaza van. Teljes mértékben a genetikádtól függ, hogy látszani fog-e a testsúlyos edzés eredménye.

2016. febr. 25. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!