Ez saját testsúlyos edzéssel lehetséges?
2015. dec. 2. 21:52
3/7 anonim válasza:
4 év alatt ez elég gyenge, bár ha tényleg csak SW, és semmi kondi, akkor nem is a kinézet a lényeg, hanem a bohóckodás.
4/7 anonim válasza:
Igen, de olyan genetika kell hozzá, ami 100-ból 1-nek van.
5/7 anonim válasza:
ot tvannak a videói a srácnak. megcsinálta, tehát lehetséges.
6/7 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nem, nem vagyok testépítő, szóval a címke már téves amit betettél. Nem összehasonlítható a 2 sportág, nem teljes mértékben foglalkozok a street workouttal, saját testsúlyos edzést végzek és javarészt statikus (tornász) elemekkel dolgozok, mint például a támaszmérleg, függőmérlegek...köszönöm a bohóckodás jelzőt, várom az eredményeid, ha véletlenül belekezdenél...Való igaz, a genetikám jó, EGY szempontból, a felső testem rövid és tömzsi, jobban, szebben fejlődik, mint az alsó végtagjaim...régebben is sportoltam, mindig is használtam a lábam, mióta edzek, lábazok, atlétikus, dinamikus, erős lábaim vannak, DE nem összekeverendő a testépítőékkel. Én nem dolgozok nagy súlyokkal, csak a kis kézisúlyzóimmal, amik otthon vannak. Ennyi fűznék hozzá...így motiváljon bárkit is az ember...
7/7 anonim válasza:
En nagyon régóta ismerem ezt az embert, egyik legjobb baratom. Az egyetlen ember akit ismerek, aki sajat testsullyal edz, es labazik! Igen, nem nagy neki, mert való igaz, hogy szarul tapad, de ő legalabb csinalja. Sot Olyannyira szeretne nagyobb lábakat, hogy a labedzeseit súllyal végzi. A felső teste viszont, foleg a háta, hihetetlenül fejlett, es jol tapad. Annyit fűznek meg hozza, hogy amit elért, amnnyi energiát, vért, izzadsagot olt, es ol bele ebbe a sportba az tiszteletre méltó. Amit meg bohockodasnak nevezel, azt probald megcsinálni utána.. Elárulom nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!