Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyire figyeltek oda a...

Ti mennyire figyeltek oda a kajára?

Figyelt kérdés
Mennyit csaltok, milyenek a csaló kaják?

2016. febr. 11. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Tömegelésnél nem nagyon figyelek, csak legyen meg a minimum mindenből, a plusz nem számít, mert nehezen zsírosodok.

Szálkásításnál már odafigyelek, ott nincs semmi csalás.

2016. febr. 11. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt 95% normális, ha csalok, pizza, gyros, hasonlók mennek édességekben ritkán csalok, összedobom tisztán, pl mákos guba a kedvenc: tk kifli, zabpudingpor, rá a mák, hibátlan, tiszta, de finom.. Nagyobb csalás családi rendezvényeken szokott lenni, pl múlt héten trófea grill, születésnap, ott ettem amit láttam :D Diétánál nincs csalás, 100%.
2016. febr. 11. 22:00
 3/6 Szabi.L ***** válasza:
Változó, van hogy egy hónapig nem csalok, van hogy heti 3-4x is(pl. most vizsgaidőszakban könnyebb a tanulás egy tábla csoki mellett :D). De persze ez csak tömegeléskor, diétában sosem csalnék.
2016. febr. 11. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Tömegelésnél legyen meg a minimum fehérje, ch, zsír bevitel, azon felül néha egy kis nasi. Nem költök ilyen dolgokra, de ha megkínálnak, vagy találok faternál, vagy nagymamám süt valamit, akkor megeszem. Csoki, süti, cukor. Pizza, meg gyorséttermi kaják soha, de nem azért, mert nem szeretem.

Diéta során semmi csalás, max havi egy félrekajálós nap.

2016. febr. 11. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Néha van kilengés, de az egészségem is fontos, fogynom is kell még, ami nekem elég necces, de energetikai szempontból is érdemes ragaszkodnom a bevált életmódomhoz. Jókat eszem azért, egyáltalán nem éri meg csalnom (persze az ember csinál néha olyat, ami nem éri meg, de azért nagy a motiváció, hogy ne csináljon ilyesmit).

Ötletszerűen végképp nem jöhet be csak úgy akármi. Kezd erősen letisztulni az étkezésem, van némi változatosság, de az alapanyagok fajtája s mennyisége terén nagy a hasonlóság a napjaim között. Egy vázlatos tervet követnek, ami nekem megfelel.

Az én étrendem s csalóételeim speckók, semmi értelme leírnom, hogy pl. a rizs vagy a zöldborsóleves az.

2016. febr. 11. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyros heti egyszer. Pizza ritkán.

Ünnepélyeken pl most hétvégén lesz a születésnapom és nagyon bezálok húsbol azt garantálom.

2016. febr. 12. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!