Egyik munkatársam aki igazi falusi Mónika show szökevény, pont tegnap panaszkodott nekem, hogy drága a kenyér és, hogy a felvágottakkal konzervekkel meg stb mocsokkal amit eszik, havi 70 ezer is elmegy neki kajára, úgy, hogy magán kívül egy 8 éves gyereket etet, tehát az, hogy én 35-40 ből kihozok egy tiszta étrendet, egészséges alapanyagokból, főtt kaját eszem minden nap, nem pedig ipari hulladékot, nem vagyok elhízva, nem vagyok beteg, stb stb... Hát nem, nemigazán sajnálom erre a pénzt...
2016. jan. 5. 08:20
2/43 anonim válasza:
Én is kb havi 40-et költők táplálékra. Részben sajnálom rá a pénzt mert mocskosul drága, lássuk be, éhes lenni viszont utálok igy vásárolok és eszek szorgalmasan :D
2016. jan. 5. 08:26
3/43 anonim válasza:
Én többet költöttem előtte, mikor nem volt étrendem.
Nem parizeres zsemléket ettem, hanem szendvicseket, gyorsétterem meg egyéb dolgok.
De arra is emlékszem, amikor 10k volt egy hónap kajára. Na, azért az nem volt teljesen normális :)
2016. jan. 5. 08:30
4/43 A#szilard válasza:
én pont ennyit számoltam :) nekem is ennyi pénz lesz a kajám 170cm magas vagyok 80kg :) és egy hónapra a diétám ennyire jön ki, de ebbe nincs tápkieg csak szilárd kaja :)
Nekem nem sok, én 80ezret keresek ennek a fele megy erre 20at adok haza 20ezerből meg veszek ruhát vagy ami kell :) plusz azert leugrik innen onnan pár ezer :) (pluszba)
2016. jan. 5. 08:35
5/43 Cortez70 válasza:
40 az lópikula. Amúgy is lenne annyi. Meg jól keresek, nem gond.
2016. jan. 5. 08:36
6/43 anonim válasza:
Én a kondibérletre sajnálnám a 48-at.
A MINŐSÉGI kaján nem spórolok,persze nem beluga kaviár és Dom Perignon pezsgő a menű alapja.
2016. jan. 5. 08:39
7/43 A kérdező kommentje:
Szilárd pont a te kiírásodat néztem, és az pont rám is illik :) így nekem nem kellett számoljak
2016. jan. 5. 08:42
8/43 anonim válasza:
Nem úgy értette hogy a kettő együtt 48?
Kérdező, ételek-italok kategóriában sokszor volt kérdés hogy mennyiből jön ki egy fő étkezése havonta, 30-45.000 közötti válaszok voltak nagyrészt (étrend nélkül). Nem hiszem hogy ez őrült sok lenne.
2016. jan. 5. 08:46
9/43 anonim válasza:
Én soknak hittem, mikor elkezdtem edzeni, de utána számoltam, előtte több ment el, de ha veszed az átlag ember, ebédidőben sokan kajálnak valahol, üdítők, ciga, pia, édességek, valami kb mindenkinek lecsúszik, és ugyan ott van.
2016. jan. 5. 08:52
10/43 anonim válasza:
Nem. Véleményem szerint a kaja az egyetlen dolog, amin senkinek nem szabadna spórolni. Sajnos van, akinek muszáj. Én szerencsés helyzetben vagyok, a szüleim nagyrészt fizették a tanulmányaim, így sikerült egyetemet végezni, és normális állást találni. Nem számolom, hogy mennyit költök kajára. Nem eszek luxus dolgokat, de csak minőségi kaját eszek. Elég szigorú diétám van, itt nem a makrókra gondolok, hanem sok mindent nem ehetek meg, így elég sok elmegy a különféle bioboltokban beszerezhető alternatív cuccokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!