Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti nem sajnáltok 43ezer...

Ti nem sajnáltok 43ezer forintot kiadni egy hónapra csak kajára?

Figyelt kérdés
plusz kondibérlet ez így havi 48 ezer egy embernek,ez kicsit sok,nem? :)
2016. jan. 5. 08:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nem gáz ez az angolperjés, mogyorós dolog, de tényleg fura. Anyagilag hogy bírod a mogyoróval? És miért pont angolperje, mitől olyan különleges? Más rostok is vannak.

Ami már szerintem tényleg kritikus dolog, az a porozás, én szerintem éhen halnék szilárd fehérjeforrás nélkül. Milyen megfontolásból eszel proteint hús helyett? Vega vagy? Ha elkezdenél tojást enni, akkor az zsírforrásnak is jó és anyagilag jobban kijönnél.

2016. jan. 5. 22:49
 42/43 anonim ***** válasza:

--gömb--

Á monty, nem vagyok én ijesztő.

(csak olyan rettenetes hogy még Bagdadi is inkább az oroszoknak adná meg magát csak velem ne találkozzon :DDD)

Arnold: A mogyorót héjastól veszem (van hozza törő, az is saját gyártmány), így nem olyan drága, kb 2200-ra jön ki kilója. És kb 1/3 kilót eszek most, ezzel elvagyok egész nap. Persze ég és föld az 500 g porhoz képest :D

A fűben meg pont nem a rost számít, hiszen azt meg se eszem. Hanem a levét iszom meg, amiben a mikronutriensek a lényeg, illetve ha megoldom majd a nagy mennyiségű termelést, akkor feherjeforrasnak is jó.

A fehérjéhez: Nem vagyok vega, csak utálok a hússal pepecselni plusz olcsóbb is a por. Igazából ennyi az oka.

2016. jan. 5. 23:30
 43/43 anonim ***** válasza:

--gömb--

A tojást meg nem birom. Napi 6 tojás is kiakasztotta a gyomrom néhány nap után.

2016. jan. 5. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!