Ti nem sajnáltok 43ezer forintot kiadni egy hónapra csak kajára?
Nem gáz ez az angolperjés, mogyorós dolog, de tényleg fura. Anyagilag hogy bírod a mogyoróval? És miért pont angolperje, mitől olyan különleges? Más rostok is vannak.
Ami már szerintem tényleg kritikus dolog, az a porozás, én szerintem éhen halnék szilárd fehérjeforrás nélkül. Milyen megfontolásból eszel proteint hús helyett? Vega vagy? Ha elkezdenél tojást enni, akkor az zsírforrásnak is jó és anyagilag jobban kijönnél.
--gömb--
Á monty, nem vagyok én ijesztő.
(csak olyan rettenetes hogy még Bagdadi is inkább az oroszoknak adná meg magát csak velem ne találkozzon :DDD)
Arnold: A mogyorót héjastól veszem (van hozza törő, az is saját gyártmány), így nem olyan drága, kb 2200-ra jön ki kilója. És kb 1/3 kilót eszek most, ezzel elvagyok egész nap. Persze ég és föld az 500 g porhoz képest :D
A fűben meg pont nem a rost számít, hiszen azt meg se eszem. Hanem a levét iszom meg, amiben a mikronutriensek a lényeg, illetve ha megoldom majd a nagy mennyiségű termelést, akkor feherjeforrasnak is jó.
A fehérjéhez: Nem vagyok vega, csak utálok a hússal pepecselni plusz olcsóbb is a por. Igazából ennyi az oka.
--gömb--
A tojást meg nem birom. Napi 6 tojás is kiakasztotta a gyomrom néhány nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!