Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mennyi pénz...

Szerintetek mennyi pénz reális kajára ilyen paraméterekkel?

Figyelt kérdés

1. 190 centi mellé 111 kg és még mindig tömeget növel

2. az étkezés nem lehet "fapados" de nem is luxus, tehát mondjuk a fehérjét nem lazacból finanszírozza, de azért nem is úgy néz ki az étrend, hogy ócsó főtt rizs + natúr csirke meg egy uborka, hanem olivabogyótól a paradicsomig mindenféle előfordulhat, vannak az étrendben magvak is stb.

2015. dec. 11. 02:40
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Kihozhatod 50 körül is és 80 körül is. Nincs ilyen, hogy reális. Kinek mennyi pénze van rá. Kinek mi a reális.
2015. dec. 11. 05:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben van rajtad csak 20-25kg zsír, a zsír nem kér kaját, számolhatsz nyugodtan úgy, mintha 85-90kg lennél, 40-50ből lazán, de olcsóbban is kihozható.
2015. dec. 11. 07:18
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Mondjuk ez igaz, hogy sok zsír lehet rajta ilyen adatokkal.
2015. dec. 11. 07:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez nem én vagyok, hanem a férjem, igaz nem ez a lényeg, de annyi zsír biztos nincs rajta én ehhez nem értek, de akárhol nyúlok hozzá, kb. kemény, csak hasán nem annyira látszanak a kockák mint az ilyen tizenéves vékonyka "gyúrósokon"... de összességében nem úgy néz ki, mint akinek nagyon lenne leadnivalója. Igazából 33 éve sportol, szóval nem csoda, de az evésre figyelős testépítésbe kezdett bele nem régen. Az edzője, mert olyanja is van neki, azt mondta, hogy a 120 kiló az benne van... és pont ez bosszant újabban.

Szóval lényeg a lényeg azért kérdezem, mert szerintem nálunk inkább 80 ezer felé tendál ez az összeg és kezd zavarni. Mert oké tök jól néz ki, de nem tudom, hogy ENNYIT ér ez ez, ahogy ki néz? Főleg, mivel ez evés, nem úgy áll hozzá, hogy egy luxus hobbi, hanem hogy de hát ez EVÉS. Értitek hát hogy a kaja szükséges. Hogy azon nehogy már ő spóroljon. Na jó, de a szükséges és legyen minőségi az ennyi.

Nem bántom érte, mert tudom, hogy ez neki fontos, meg állandóan nekem mutogatja magát, hogy tudja, hogy nekem tetszik és ugye, hogy örülök milyen jól néz ki, de akkor is eléggé frusztrál, hogy ez csak az, hogy étkezik.

Mindenesetre akkor reális, hogy ennyibe kerül. /sóhaj

2015. dec. 11. 11:48
 5/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
Reális a 80.
2015. dec. 11. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Jóval 80 alá lehet azért menni, de ugye nem tudom, mit akar. Olívabogyó, paradicsom és magvak az igazán nem drága, olyan nekünk is van 25 ezres étrendben (jó, nem ekkora izomtömeghez, nyilván oda több fehérje kell és pont az a viszonylag drága), illetve kérdés, mennyi és milyen, mert én is szívesen tolnék pl. napi negyedkiló makadámdiót (aztán biztos elunnám, de addig jó lenne, nagy kedvencem), de arra nem telik. Ha csupa flancot akar, akkor határ a csillagos ég, ha ritkábban, akkor az egészen más.

De így nehéz megmondani, lövésem sincs, hogy hányezer kcal akár a kalóriaigénye, illetve neki mennyi fehérje kell (ekkora testnél, izmosan már igen sokat számít, hogy a szorzó 1 vagy 2,5 :P), s hogy a szénhidrátjának azért elfogadja a rizst, kiegészítve érdekes növényekkel vagy sem, illetve 200 vagy 1000 forintost rizst használ... Tényleg nem lehet megmondani, főleg, hogy ő dönti el, hogy neki mi felel meg. Én minden adat ismeretében kihozhatok egy szerintem remek étrendet, ha neki az snassz, mert tele van szezonális zöldséggel és sima rizzsel, ami szerintem finom, de neki más kell.

2015. dec. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!