Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van ez a mellhez húzás csigán...

Van ez a mellhez húzás csigán nevű gyakorlat. Miért nem tudom mellig lehúzni?

Figyelt kérdés
Csak állig megy,így is jó?

2016. febr. 10. 02:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert nagy a súly?
2016. febr. 10. 06:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem azért.
2016. febr. 10. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, nekem is egyből ez jött, hogy túl nagy a súly.

Próbáld meg piramisban, jóval kisebb súllyal indítva. Ha akkor se megy, akkor valamilyen kapcsolódó izom lesz a ludas, de ahhoz nem igazán értek.

De ha azzal megy, akkor a második sorozatnál emeled a terhelést, és így tovább... És akkor azt a súlyt, amivel most próbálod, kitűzöd célnak. ;)

2016. febr. 10. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy nem a túl nagy súly miatt van.Valamiért nem megy le odáig...
2016. febr. 10. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet kötött vagy, vagy rossz szögben húzod, látatlanban ezt meg nem mondjuk.
2016. febr. 10. 08:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Mellhez húzás,tehát a mell irányába húzom.
2016. febr. 10. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell felkapni azon a vizet, hogy evidensnek tartjuk, hogy a súly túl nagy. Már csak emiatt is érdekelne, miért vagy benne biztos, hogy nem az az ok?

Attól, hogy más gyakorlatnál megy annyi súllyal, még nem evidens, hogy ennél is. Más a mozdulat szöge, más a mozgástartomány.

Én mindenképp csökkenteném a súlyt (bár én bevallottan kezdő vagyok). Ugyanis akkor meg tudnám csinálni, és ha valami kapcsolódó izom gyengesége az ok, akkor ezzel ott is fejlődnék. De veszteni valóm nem lenne vele.

Ha meg mégsem sikerülne kisebb súllyal sem, jönnék zargatni a srácokat, de sokkal több infóval tudnék szolgálni. ;)

2016. febr. 10. 08:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem kaptam fel a vizet.

1 kilóval sem megy le mellig.

2016. febr. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!