Fehérje megvan, de szénhidratra nem figyelek annyit se a zsirokra. Járok edzeni 95 kg vagyok 200+ g feherjet viszek be szénhidrátbol 2x többet kb. Nem akarom még versenyszerűen mert úgy időm számolgatni nincs csak h nézzek ki valahogy?
Figyelt kérdés
196 cm vagyok elég vékony testalkatú. Fel tudok valamit szedni izomba így? Kaja: nem minden nap hús probálok házi sajtot túrót egyéb sajtokat enni fehérje port is 2x viszek be/ nap meg tojást is szoktam sokat enni úgy hogy az a 200 g fehérje meg legyen egy nap. Meg sok tejet is iszok meg zabot is eszek... Borsó bab zöldségek is mennek lencse is tehát minden amibe van fehérje. Mi a véleményetek így? Kenyeret nem eszek cukrot sem csak edzés után szőlőcukrot. Normális véleményeket ha kérhetek és bocsi ha sokszor van ilyen kérdés de nem találtam ehhez fajtát.2016. febr. 6. 12:44
11/16 anonim válasza:
Így van, a mellednél a kicsi súly lesz a ludas. Probálj erőemelő edzést, 5x5 v hasonlót.
12/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon gyenge ez a 60 kg, de mit tehetnék, ha többet nem bírok? Tárogatás az megy gépen szintén 60 kg-val, pedig 25 ről kezdtem, de a fekve nyomásban semmi fejlődés...
2016. febr. 6. 13:50
13/16 anonim válasza:
Ha semmi fejlődés valamit rosszul csinálsz. Hogy edzed a melled?
14/16 A kérdező kommentje:
Hát bemelegítek fekvenyomás rúddal semmi súly csak a 20 kg s rúd, aztán megy rá az 50 azzal nyomok 14 et, aztán 60 10-12x és 70 6-8x, az utolsó pedig vagy 80 5x vagy 90 3x
2016. febr. 6. 13:57
16/16 anonim válasza:
kezd az egészet +5 kilóval,aztán ha kimennek az ismétlések amik szoktak,akkor a kövi edzlésen megint +5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!