Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje megvan, de szénhidratr...

Fehérje megvan, de szénhidratra nem figyelek annyit se a zsirokra. Járok edzeni 95 kg vagyok 200+ g feherjet viszek be szénhidrátbol 2x többet kb. Nem akarom még versenyszerűen mert úgy időm számolgatni nincs csak h nézzek ki valahogy?

Figyelt kérdés
196 cm vagyok elég vékony testalkatú. Fel tudok valamit szedni izomba így? Kaja: nem minden nap hús probálok házi sajtot túrót egyéb sajtokat enni fehérje port is 2x viszek be/ nap meg tojást is szoktam sokat enni úgy hogy az a 200 g fehérje meg legyen egy nap. Meg sok tejet is iszok meg zabot is eszek... Borsó bab zöldségek is mennek lencse is tehát minden amibe van fehérje. Mi a véleményetek így? Kenyeret nem eszek cukrot sem csak edzés után szőlőcukrot. Normális véleményeket ha kérhetek és bocsi ha sokszor van ilyen kérdés de nem találtam ehhez fajtát.
2016. febr. 6. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így van, a mellednél a kicsi súly lesz a ludas. Probálj erőemelő edzést, 5x5 v hasonlót.
2016. febr. 6. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon gyenge ez a 60 kg, de mit tehetnék, ha többet nem bírok? Tárogatás az megy gépen szintén 60 kg-val, pedig 25 ről kezdtem, de a fekve nyomásban semmi fejlődés...
2016. febr. 6. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha semmi fejlődés valamit rosszul csinálsz. Hogy edzed a melled?
2016. febr. 6. 13:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát bemelegítek fekvenyomás rúddal semmi súly csak a 20 kg s rúd, aztán megy rá az 50 azzal nyomok 14 et, aztán 60 10-12x és 70 6-8x, az utolsó pedig vagy 80 5x vagy 90 3x
2016. febr. 6. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk próbáld emelni?
2016. febr. 6. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
kezd az egészet +5 kilóval,aztán ha kimennek az ismétlések amik szoktak,akkor a kövi edzlésen megint +5.
2016. febr. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!