Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Általában miért a kis töpszlik...

Általában miért a kis töpszlik kezdenek el gyúrni (versenyszerűen)?

Figyelt kérdés
Jó, tudom vannak kivételek, de múltkor voltam egy ilyen versenyen nézőként, és csodálkoztam, hogy mind egy fejjel alacsonyabb volt nálam, és nem is olyan nagy darabok, mint a képeken (tömegre).
2015. jún. 18. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
egy 170 centis emberen durvábban néz ki egy szálkás 50es kar mint egy 190esen.
2015. jún. 18. 10:49
 2/4 Tyler913 ***** válasza:

Mert a testépítés a kis emberek sportja. Itt nem csak a magasságról van szó,hanem a csontozatról és az ízületek vastagságáról is. Kis csontvázon,vékony ízületekkel sok izom mutat a legjobban a színpadon. Márpedig a versenyszerű testépítés lényege az,hogyan mutat valaki a színpadon abban a pár percben. Emiatt nevezik az illúziók sportjának.

Egyébként nekem is feltűnt,hogy az alacsony testépítők a színpadon/képeken óriásinak tűnnek,ahhoz képest az életben kicsit csalódás őket látni. A kevés magas testépítővel fordítva van: pl. Bereczki Krisztián a színpadon (régen) vékonykának nézett ki,élőben meg akkora hombár hegyomlás,hogy elfárad a szemed,míg végignézel rajta.

2015. jún. 18. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kis ember jól mutat ugyanakkora tömeg. Meg ha jól tudom külön kategória van a magasaknak meg az alacsonyabbaknak.
2015. jún. 18. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ritka a magas testépítő az arányok miatt, viszont ha látsz egyet élőben az tényleg, komolyan sokkoló :D
2015. jún. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!