Fehérje megvan, de szénhidratra nem figyelek annyit se a zsirokra. Járok edzeni 95 kg vagyok 200+ g feherjet viszek be szénhidrátbol 2x többet kb. Nem akarom még versenyszerűen mert úgy időm számolgatni nincs csak h nézzek ki valahogy?
Figyelt kérdés
196 cm vagyok elég vékony testalkatú. Fel tudok valamit szedni izomba így? Kaja: nem minden nap hús probálok házi sajtot túrót egyéb sajtokat enni fehérje port is 2x viszek be/ nap meg tojást is szoktam sokat enni úgy hogy az a 200 g fehérje meg legyen egy nap. Meg sok tejet is iszok meg zabot is eszek... Borsó bab zöldségek is mennek lencse is tehát minden amibe van fehérje. Mi a véleményetek így? Kenyeret nem eszek cukrot sem csak edzés után szőlőcukrot. Normális véleményeket ha kérhetek és bocsi ha sokszor van ilyen kérdés de nem találtam ehhez fajtát.2016. febr. 6. 12:44
1/16 anonim válasza:
Hát ha nem akarsz szamolni akkor tudd hogy ha megallsz a fejlodesben egyel tobbet.
2/16 A kérdező kommentje:
Heti 4 x járok edzeni 1. Mell tricepsz 2. Hát 3. Váll bicepsz 4. Láb
Már két éve járok ösztott edzés mell hát vállra 6 fajta gyakorlatot végzek. kaja sosem volt rendes feherje csak mostanában van meg nagyon elfoglalt vagyok és nem tudok mindig húst enni.
2016. febr. 6. 12:51
3/16 anonim válasza:
Ennyi fehérje melett amíg kalória pluszba vagy izmosodni fogsz, ha nem hízol egyél több szénhidrátot. Ha ennyi fehérje megy de nem figyelsz a többi makróra, az max azt befolyásolja, hogy mennyi zsír jön fel az izom mellé. Viszont azt írtad vékony testalkatú vagy,így gondolom az elhízás nem fenyeget téged. Hány kilót szedtél fel 2 év alatt? Honnan hova jutottál súlyba?
4/16 Cortez70 válasza:
Így is izmosodhatsz. De nem értem, hogy mièrt kèrdezed, hiszen 2 éve edzel. Most is izmosnak kellene màr lenned.
5/16 A kérdező kommentje:
20 kilot szedtem fel a ket ev alatt... Nem nem vagyok izmos nem látom magam és a többiek is mondták h nem vagyok az :) annyi hogy a kezem nagy a tobbi semmi...
2016. febr. 6. 13:08
7/16 A kérdező kommentje:
60 nal szoktam, de kinyomom a százat is 1x csak, de ha nem vagyok formában akkor 90 sajna a mellem nem igazán fejlődik lehet azért mert túl edzetem vagy mert nem mindig tudok ejjel aludni de amúgy sem voltam mindig mellre erős inkább bicepsz az én asztalom na meg a hasazás.
2016. febr. 6. 13:17
8/16 anonim válasza:
Azért nem fejlodik a melled mert 2 év után 60-al szériázol.
9/16 anonim válasza:
2 év edzésmúlttal a 60kg-s fekvenyomás nagyon gyenge. Azért ennyi idő után már fejlődnöd kellett volna.
10/16 anonim válasza:
Ha a ch, zsír elég lesz, és kalóriapluszban leszel, szedsz fel, ha nem stagnálsz vagy fogysz, ilyen egyszerű, ezért jó tudni mennyi megy be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!