Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 66kg vagyok de le szeretnék...

66kg vagyok de le szeretnék fogyni 50 kgra Javaslatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) 16 vagyok 162-163 cm de 66kg. Nagyon idegesít, és ezért is tervezem hogy a jövőhéttől megyek edzeni a hét mindennapján kivéve péntek szombat és vasárnap. Mindig 1 órát. De itthon mellette esténként csinálok 50 felülést, és 50 guggolást (25 aztán 1perc pihenő majd megint 25). Ez így jo lesz? Le tudok ennyit fogyni a nyárra vagy mit javasoltok? Normális válaszokat. Köszönöm :)
2016. febr. 3. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Sárga Kapszula című könyvet olvasd el, ingyen letölthető, abból az alapokat megtanulod, nem hosszú. Mivel az hogy lejársz edzeni, nem hoz eredményt diéta és aerob edzés nélkül.
2016. febr. 3. 21:36
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Szálkásító diéta kell, keress rá. A felülés meg szar és nincs helyi zsírégetés. Üres guggolásoknak nincs értelme. Heti 3 teljes testes súlyzós edzés legyen + mellé heti minimum 3-4 aerob edzés. Pl gyors gyaloglás, bicajozás, stb..
2016. febr. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!