7 kg-t szeretnék fogyni. Mit egyek, sportoljak ahhoz, hogy ezt a 7kg felesleget leadjam? Tartósan szeretnék fogyni. Mennyi idő múlva érhetem el a célomat?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 14:00
1/4 anonim válasza:
A fogyás 80%-ban a táplálkozástól függ és nem a mozgástól, illetve tartós fogyást csak életmódváltással lehet elérni.
Én azt javasolnám, hogy kerüld a nasikat, próbálj meg sok zöldséget és húst enni és keress magadnak olyan mozgást amit szeretsz is csinálni. Mindegy mit, csak érezd jól magad közben.
Ezeket betartva nem lesz kihívás lefogyni és utána megtartani a súlyodat.
2/4 A kérdező kommentje:
1 hónapja fegyenc edzek, tegnap óta futok (napi fél órát tervezek), semmi édesség, tészta féléket kerülöm, SEMMI KENYÉR, semmi üdítő, (kb 2-3 hete) de valamiért mégis híztam egy kg-t.. Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet az oka. Valakinek valami ötlete erre?
2013. dec. 10. 14:47
3/4 anonim válasza:
Akkor valószínű túl keveset eszel. Koplalásnál a szervezet mindenhez ragaszkodik amit kap, így ha valaki nem eszik eleget előfordulhat akár hízás is.
4/4 anonim válasza:
Erre az egészre az a megoldás,hogy rendesen táplalkozól hogy a gyomórmüködésed induljon meg. ez alatt annyit értek hogy reggel,délbe és este rendszeresen eszel, nem túl sokat. Édességet és egyébb édes italokat ne fogyassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!