Lehet úgy izmot növelni hogy csak a fehérje mennyiségre figyelek?
Figyelt kérdés
Tehát eszek ezt is azt is összevissza, de amire odafigyelek az a fehérje mennyiség hogy meglegyen.
Így jöhet szépen az izomzat?
2016. jan. 31. 20:22
1/18 anonim válasza:
Nem tudjuk, ha jól lövöd be a ch mennyiséget igen, de ha kevés nem fog jönni a tömeg, ha sok zsírosodni fogsz, ha van edzésmúltja valakinek érzésre megoldja, de kezdőként nem megy.
2/18 Cortez70 válasza:
Ha kalória pluszban vagy, akkor lehet, de ha nem figyelsz oda a többi összetevőre akkor nem tuti hogy abban leszel. Ha meg túl nagy a kalória plusz, akkor meg eléggé zsírosodsz.
3/18 A kérdező kommentje:
És ha a kellő fehérje megvan, de nem vagyok kalória pluszba?
2016. jan. 31. 20:39
4/18 Cortez70 válasza:
Akkor kezdőként még izmosodhatsz kis ideig, utána megáll a dolog.
5/18 A kérdező kommentje:
Fél éve edzek, az mennyire kezdő?
2016. jan. 31. 20:44
6/18 anonim válasza:
Ha fejlődtél eddig rendesen, akkor már kalória deficitbe nehezen fog menni.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán fejlődtem ez idő alatt nagyon kicsit, ezért gondoltam próbálom belőni a fehérje mennyiséget.
Egyébként Zyzz interjújából jön az állításom:
"Én még soha nem számolgattam a kalóriákat, kizárólag a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre figyelek minden étkezésemnél, ami nálam 7-8 alkalommal történik meg egy nap, ami begyújtja az anyagcsere folyamatokat is. A húst hússal eszem, ami legtöbb esetben csirke, bárány, steak, vagy kenguru hús. Ha valamilyen ételt nem szeretsz, hát tanuld meg megszeretni."
Mennyire hülyeség, vagy épp okosság?
2016. jan. 31. 20:49
8/18 Cortez70 válasza:
Zyzz nem kajált rosszul és nála ment a kox is.
9/18 anonim válasza:
Mivel alapból gyors volt az anyagcseréje, ment egy rakás cucc, drogok így nem hízott, de ez nem működik mindenkinél, főleg naturálba nem.
10/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor CSAK fehérjére figyelve ne is reménykedjek hogy több izomzatot érhetek el?
2016. jan. 31. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!