Reggel és este lehet inni tömegnövelőt? Úgy van írva, hogy protein por, van benne elnyújtott felszívódású fehérje is, de több benne a szénhidrát.
Ez nagyban függ attól, hogy pontosan mi a tömegnövelő összetétele. Melyikre gondolsz?
Este semmiképp sem, legfeljebb, ha akkor edzel. Reggelire mehet fél adag(de ez összetételtől függ) Pl. jumbo hc-ban már viszonylag alacsony a cukortartalom. Jobb, mintha ennél egy kakaós csigát tejjel.
Szerintem a víz is jó tömegnövelő. Vagy mégjobb a súlymellény. Azt még meg sem kell inni.
Mna? Melyiket választod? Egyik sem zárja ki a másikat,ha úgy döntesz mindkettőt kipróbálnád. :-)
Több évtizedes tapasztalatom alapján én azt javaslom, hogy mielőtt tömegnövelőt, fehérjét veszel, legyen rendben a táplálkozásod, igen ez a legfontosabb. Ha kevés pénzed van akkor ne tömegnövelőt vegyél hanem rizst és csirkét stb először a kajának kell rendben lennie ha az nincs rendben akkor nincs értelme az időszakos tömegnövelő szedésnek. Ha ez megvan akkor kiegészítésként lehet használni a táplálékkiegészítőket. Ezt azért írtam le mert minden "új fiú" a teremben azzal kezdi hogy mit szedjen hogy nagy legye... Első a táplálkozás, semmivel nem tudod helyettesíteni.
35F személyi edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!