Tesztó elég egy ilyen testhez?
Üdv
Meg szeretném kérdezni, hogy magában tesztóval hozható-e egy ilyen test ? Tudom az lesz a válasz, hogy szar, meg zsíros forma meg stb... Nekem a mindennapokra pont jó ez. Egész életembe cs.úfoltak, hogy sovány vagyok, soha sehol nem volt tekintélyem, mindig kinéztek. 1 éve járok kondizni, de nagyrészt ecto testalkatomnak köszönhetően alig gyarapodtam az egy év alatt 5-6 kg-ot. Eszek rendesen és keményen edzek.
Cél :
Egy ilyen testtel, húú bele sem merek gondolni, szerintem durván jól érezném magam, meg életkedvem is 1000%-on lenne. Teszek érte és megtöbbet akarok tenni.
Érdekes válaszok. Amúgy mindenkinek más a célja a gyúrással, és ezt el kell fogadni, mindenki másért gyúr.
Én szeretném, hogy már a külsöm miatt is féljenek tőlem, meg nagyobb fizikai erőnlétre tegyek szert.
Nem akarok se versenyző lenni, se mutogatni magam pózerkedni hogy hány kockám van.
Átlag ember szemmel nekem nem tűnik kövérnek a csávó, lehet kis zsír van rajta, de izomtömeg is van rendesen.
100 átlagemberből 10 ha merne pofázni egy ilyen kaliberű csávónak, és még nem is beszéltek, ez csak pszichológia.
Nem vagyok kompplexusos, csak nagy akarok lenni :)
Gondolom te sem egy trabantot csodálnál meg az utcán, hanem egy Ferrarit :) Ezzel szerintem leesett a tantusz, hogy mit akartam mondani :)
Komplexusos vagy, ez egyértelmű.
Csúfoltak, nem volt tekintélyed, meg voltál félemlítve --> most pedig arra vágysz, hogy nagy legyél és tőled féljenek. Mi ez, ha nem komplexus? Ez van, ne szégyelld, nem te vagy az egyetlen.
Mondták, hogy ehhez gyúrni kell, meg sokat edzeni, de én szerintem egy ecto nem lesz ilyen nagy darab és zsíros egykönnyen. Kisebb, de szálkásabb formát tudsz hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!