Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztó elég egy ilyen testhez?

Tesztó elég egy ilyen testhez?

Figyelt kérdés

Üdv

Meg szeretném kérdezni, hogy magában tesztóval hozható-e egy ilyen test ? Tudom az lesz a válasz, hogy szar, meg zsíros forma meg stb... Nekem a mindennapokra pont jó ez. Egész életembe cs.úfoltak, hogy sovány vagyok, soha sehol nem volt tekintélyem, mindig kinéztek. 1 éve járok kondizni, de nagyrészt ecto testalkatomnak köszönhetően alig gyarapodtam az egy év alatt 5-6 kg-ot. Eszek rendesen és keményen edzek.

Cél :

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy ilyen testtel, húú bele sem merek gondolni, szerintem durván jól érezném magam, meg életkedvem is 1000%-on lenne. Teszek érte és megtöbbet akarok tenni.

2016. jan. 31. 09:54
1 2 3 4 5
 1/48 Cortez70 ***** válasza:
Ezt sokan kox nélkül is hozzák, mert fele zsír. + tesztóval meg sokkal jobb formát is tudsz hozni. Én szarul érezném magam ilyen zsírosan.:)
2016. jan. 31. 10:02
 2/48 A kérdező kommentje:

Értem, nekem kisebb is jó, de legyen méret. Ha érted, hogy mondod, hát, mell, felkarok, láb. Minden.

Messziről érződjön a tesztoszteron szintem, hogy igazi férfi vagyok. Mert így soványan olyan vagyok, mint egy ...

2016. jan. 31. 10:04
 3/48 Cortez70 ***** válasza:
Még csak egy éve edzel, szóval neked még nem kellene plusz tesztó. Rakd rendbe a kaját és fejlődsz még naturálban is pár évig.
2016. jan. 31. 10:06
 4/48 A kérdező kommentje:

Tesztóval jobb forma ? :) Húhh.

Egy évben hány kúrát szoktak végezni, hogy fenntartsanak egy bizonyos formát ? Tegyük fel 12-13% testzsír fölé soha ne menjek ?

2016. jan. 31. 10:07
 5/48 A kérdező kommentje:
Értem, az lesz, hogy még 1-2 évig nyomom, remélem sz.aros 5-10 kilót még felszedek, lehetőleg nagyrészt izom és utánna kis kúrát csinálok.
2016. jan. 31. 10:08
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt vágod, hogy igazi férfi nem attól leszel, hogy mekkora darab vagy. Szerintem te akkor ekkora darabként is komplexusos lennél a leírtak alapján.
2016. jan. 31. 10:09
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy 1 év edzésmúlttal te már hobbikoxolni akarsz ami full szánalom. Neked az agyaddal van a legnagyobb baj, nem a testeddel. Gondolom jó fiatal is lehetsz a mentalitásodból ítélve.
2016. jan. 31. 10:11
 8/48 anonim ***** válasza:
59%
Oszt mé akarsz te ilyen kivart, védelmi péz szedő ci... zsírdisznó lenni?
2016. jan. 31. 10:14
 9/48 anonim ***** válasza:

'Messziről érződjön a tesztoszteron szintem, hogy igazi férfi vagyok.'

SZANALOM....

2016. jan. 31. 10:15
 10/48 Andi80018 ***** válasza:
Akinek kisebbségi komplexusa van, annak mindig az lesz, tökmindegy, mekkora. Az jó, ha edzel, jól kajálsz és motivált vagy, ahhoz nem kell kox. Fiatalon cuccolni a legrosszabb, amit tehetsz, vagy kb 20 éves, max. Ne röhögtesd már ki magad, még gyerek vagy, a gondolkodásod alapján is. Aki meg 1 éve edz, az meg ne szóljon semmit.
2016. jan. 31. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!