Igaza van Pumped Gabónak, hogy szalonnát és kolbászt kell enni nutellával az izmos és szálkás testhez?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 22:24
1/11 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? Persze, hogy igaza van. Régen sem voltak ilyen gyúróporok, meg műszarok, csak szalonna, kolbász, meg nutella, mégis színizmok voltak nagyapáink. True story.
2/11 anonim válasza:
Fúvasztó szereket kell venni, pl. Dzsumbo Profelsönölt, a nagyok is azt eszik.
3/11 Kerze válasza:
igen, mindenkinek azt kellene enni nem pedig azt a sok sz*r koxporokat...Anno nagyapám is azt evett mégis fel vitt kéz nélkül 6 cementes zsákot a vállán a tetőre létra nélkül
4/11 anonim válasza:
Az még elmegy, mert abban legalább cukor van, ami természetes, nem úgy mint az izotóniás fehérje aminosavporok, amibe szintetikus vitaminokat raknak!4
5/11 anonim válasza:
Be kell menni a CBA-ba és venni 6 deka HGH-t. Pár kérdéssel lejjebb ki lett már tárgyalva... Csak vissza kéne olvasni.
6/11 anonim válasza:
Ettöl szartam be béka:DDD
Amúgy ebből látszik, hogy bekoxolt nyárra 2 honappal ezelött.(az egy dolog hogy el lehet érni natúron)
7/11 anonim válasza:
HOL AZ ESZETEK?!
Megmondta Gabó hogy hinni kell Zyzzben és CSAK akkor működik a kolbi-nutella. -.-
8/11 anonim válasza:
Azért ez így elég gáz, látszik, hogy ez a gyerek semmit nem ért a testépítéshez.
Egy rendes étrend kell, nem mindegy, hogy a nutellát edzés vagy favágás után eszed és nem mindegy, hogy hány falat kolbász a cementes zsák pakolás utáni turmixod.
10/11 anonim válasza:
Zyzz alapból ilyen volt,dehogy ennek a b*zinak majmolnia kell csavokamat,szerintem mar forog a sirjaban.Dehát akkot már miért nem jeff seid2?Jeff is ugyanugy le copy-zta szval nemertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!