Rokcy Balboa? Valaki segitsen. Imádom Rockyt és olyan akarok lenni mint ő. Nagyon szálkás vagyok. Hogyan csinaljam légyszi normális vállaszokat
Rendben köszönöm :) ezt irják ez volt az edzés terve Reggel 3-4 km futás, ezután 18 menet a ringben, majd 2 óra súlyzós edzés és ugrálókötelezés. Ha még volt kedve, egy kis futást délutánra is beiktatott. Ennek az edzésmennyiségnek köszönhetően Sly rendre hozta a szálkás, erezett formát, hol nagyobb, hol kisebb izomtömeggel.
Súlyzós edzés
A hangsúly az intenzitáson volt. Képes volt 6 hét alatt 4-5 kiló izmot is felszedni, melynek centikkel is mérhető jelei voltak. Mellkasa 112-ről 127 centisre nőtt, felkarja 42-ről 46-ra, miközben derékmérete nem változott. Testzsírszázaléka 4,5 és 6 százalék között mozgott. Heti 6 napon keresztül súlyzózott, napi két edzéssel.
Hétfő reggel: mell, hát, has
Délután: váll, kar, has
Kedd reggel: comb, vádli
Kedd délután: hátsó delták, trapézizom, has
Stallone edzésterve változatos, testrészenként 3-4 gyakorlatot végez, 8-12 ismétléssel.
de itt már keményen kokszolt és ez kb a Rambo 3-ra tehető,mármint az edzésterv.Franco Colombu mondta azt,hogy 46-os karja volt a Rambo 3-ban,legalábbis egy angol nyelvű oldalon ezt olvastam.
Melyik Rocky test a cél?Ne mond,hogy a 4,mert azt szinte lehetetlen elérni naturálban
Az edzéstervét nem fogod bírni. Eleve tele van, mint a gyógyszertár.
Eleve nem bírnál egy mell-hátat naturálként, arról nem beszélve, hogy rohadt hosszúra nyúlna az edzés. Délután meg hogyan edzenél vállat, kart, amikor kap rendesen eleve mell-hátnál? Hasazni, hogy akarsz? Az első valami pina manőver lenne, a másik meg szintén? Egyszer eddz le valamit keményen egy nap, ne kétszer pina módon. Az oké, hogy benne van egy gyógyszertár és bír napi 2 vadállat edzést kardióval, de könyörgöm egy naturálnak ez nem menne.
Kb. a 3. rész hozható lenne megközelítőleg.
"nem muszáj natural"
Jól értettem ezt vagy még reggel van? Tényleg így, gyíkként kijelentetted, koxolsz is érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!