Tesztó elég egy ilyen testhez?
Üdv
Meg szeretném kérdezni, hogy magában tesztóval hozható-e egy ilyen test ? Tudom az lesz a válasz, hogy szar, meg zsíros forma meg stb... Nekem a mindennapokra pont jó ez. Egész életembe cs.úfoltak, hogy sovány vagyok, soha sehol nem volt tekintélyem, mindig kinéztek. 1 éve járok kondizni, de nagyrészt ecto testalkatomnak köszönhetően alig gyarapodtam az egy év alatt 5-6 kg-ot. Eszek rendesen és keményen edzek.
Cél :
Egy ilyen testtel, húú bele sem merek gondolni, szerintem durván jól érezném magam, meg életkedvem is 1000%-on lenne. Teszek érte és megtöbbet akarok tenni.
Sorry, hogy ezt mondom, de nőként menekülnék az olyan férfiak elől, akik nem tudnak megküzdeni a céljaikért, bármilyen területről is legyen szó.
Mert más x év múlva rásegíteni, és megint más azzal indítani.
Én még nagyon távol vagyok a kitűzött céltól, de büszke vagyok arra, hogy amit elértem, azt a munkámmal értem le.
Azéé akar ilyen lenni,mer az ilyenekre,csak monitor mögül mernek rosszat mondani.:/
Koxal elérni egy nagyon brutál testet nehezebb elérni, mint kox nélkül a naturàl maximumot. És az most lényegtelen, hogy koxal kezdesz vagy csak pár év edzés után kezded el használni, Arnold pl. már 16 éves korában kezdett el koxolni, amikor még nem érte el a natural maximumát, és attól még, hogy valaki koxal kezd el edzeni, rengeteg munkát kell beleölnie, hogy a koxosok között a legnagyobb legyen.
Igen, megválaszolták amit akartam részben.
Zsíros malac forma meg pénzszedő forma stb..
De élőben senki nem merne pattogni egy ilyen figurának, csak itt névtelenűl :) Ezzel mindent elmondtam.
Ekto testalkattal ne akarj ilyen lenni, mert nem leszel.
De miért akarsz ilyen lenni?
Ez a forma nagyon nem esztétikus, és zsíros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!