Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztó elég egy ilyen testhez?

Tesztó elég egy ilyen testhez?

Figyelt kérdés

Üdv

Meg szeretném kérdezni, hogy magában tesztóval hozható-e egy ilyen test ? Tudom az lesz a válasz, hogy szar, meg zsíros forma meg stb... Nekem a mindennapokra pont jó ez. Egész életembe cs.úfoltak, hogy sovány vagyok, soha sehol nem volt tekintélyem, mindig kinéztek. 1 éve járok kondizni, de nagyrészt ecto testalkatomnak köszönhetően alig gyarapodtam az egy év alatt 5-6 kg-ot. Eszek rendesen és keményen edzek.

Cél :

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy ilyen testtel, húú bele sem merek gondolni, szerintem durván jól érezném magam, meg életkedvem is 1000%-on lenne. Teszek érte és megtöbbet akarok tenni.

2016. jan. 31. 09:54
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Rendesen izmos a csávó. Van rajta zsír, de azért izom is. Ez ilyen tipikus "bemegyek a sittre kijövök izmosan" forma. Valószínű ült is a csávó, meg elég barna az őr. Nem vagyok rasszista azért, ezt leszögezem, de tudjuk kik szeretnek maffiát játszani. Ehhez semmit se kell szedni, csak zabálj sokat meg eddz. Ennyi.
2016. jan. 31. 18:02
 22/48 anonim ***** válasza:
Meg amúgy csináld még pár évig. Addig kiderül megunod-e vagy nem.
2016. jan. 31. 18:09
 23/48 anonim ***** válasza:

Nem,csak kíváncsi lennék,hogy szemtől-szembe is mernél-e olyankat mondani rá.

2016. jan. 31. 18:20
 24/48 anonim ***** válasza:

#23, azt nem neked írtam, hanem a kérdezőnek.

Nem szoktam ok nélkül kötekedni, sem embereket provokálni, akár nagy darab, akár nem. De ha ő kezdene engem sértegetni, akkor lehet, hogy mondanék neki szebbeket is.

2016. jan. 31. 18:55
 25/48 anonim ***** válasza:
Pedig most ok nélkül ócsároltad a képen lévő csávót.
2016. jan. 31. 19:02
 26/48 anonim ***** válasza:

A "pedig" szót helytelenül alkalmazod, a te kijelentésed ugyanis nem áll ellentétben a kijelentésemmel.

Ok nélkül? Az okom a kíváncsiság, mert nem értettem, hogy miért akarna valaki úgy kinézni, mint a képen lévő csávó, akiről a legtöbb embernek olyasmi benyomása támad, amit felvázoltam.

2016. jan. 31. 19:12
 27/48 anonim ***** válasza:
Persze,te csak tényeket írtál le róla,de attól még szapultad.Mindegy...
2016. jan. 31. 19:23
 28/48 anonim ***** válasza:
Itt a volt 40%-os Montez ellenes aktivista.
2016. jan. 31. 19:36
 29/48 anonim ***** válasza:
Nem mondanám szapulásnak, a szapulás az számomra inkább ilyen dühből fakadó, ésszerűtlen szidalmazást jelent. Lejáratás volt inkább, hisz ráakartam világítani a kérdezőt, hogy egy agyatlan börtöntölteléknek akar látszani.
2016. jan. 31. 19:43
 30/48 anonim ***** válasza:
Cigányoztál is.Persze te csak leírtad a származását,nem?:D
2016. jan. 31. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!