Tesztó elég egy ilyen testhez?
Üdv
Meg szeretném kérdezni, hogy magában tesztóval hozható-e egy ilyen test ? Tudom az lesz a válasz, hogy szar, meg zsíros forma meg stb... Nekem a mindennapokra pont jó ez. Egész életembe cs.úfoltak, hogy sovány vagyok, soha sehol nem volt tekintélyem, mindig kinéztek. 1 éve járok kondizni, de nagyrészt ecto testalkatomnak köszönhetően alig gyarapodtam az egy év alatt 5-6 kg-ot. Eszek rendesen és keményen edzek.
Cél :
Egy ilyen testtel, húú bele sem merek gondolni, szerintem durván jól érezném magam, meg életkedvem is 1000%-on lenne. Teszek érte és megtöbbet akarok tenni.
Nem,csak kíváncsi lennék,hogy szemtől-szembe is mernél-e olyankat mondani rá.
#23, azt nem neked írtam, hanem a kérdezőnek.
Nem szoktam ok nélkül kötekedni, sem embereket provokálni, akár nagy darab, akár nem. De ha ő kezdene engem sértegetni, akkor lehet, hogy mondanék neki szebbeket is.
A "pedig" szót helytelenül alkalmazod, a te kijelentésed ugyanis nem áll ellentétben a kijelentésemmel.
Ok nélkül? Az okom a kíváncsiság, mert nem értettem, hogy miért akarna valaki úgy kinézni, mint a képen lévő csávó, akiről a legtöbb embernek olyasmi benyomása támad, amit felvázoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!