20-25 perces aerobbal kb hány kalóriát égetek el? 80 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 23:20
2/6 anonim válasza:
250-300, ha 60-as a nyugalmi pulzusod, 200 a max pulzusod es 40-es a vo2max-od, es ha ugy vesszuk h 155-os pulzussal dolgoztál.
3/6 anonim válasza:
Bonyolult, ezer dologtól függ, de kb amit írtak.
4/6 anonim válasza:
Tyű... 200 körül, ha a pulzusod az aerob tartományon belül van.
De a legtöbb aerob / kardio gépen van komputer meg biometrikus érzékelők, beírod az életkorod, testtömeged, ráfogsz az érzékelőre és az kalkulál neked egy közelítő értéket.
5/6 anonim válasza:
Előző: én már próbáltam a kondigépek pulzusmérőjét, meg kalóriamérdését, de amikor a pulzusomra 260-at ír... Meg ahány gép annyi féle kalóriaszámítási módszer. Szóval nekem nem váltak be a gépek adatia. Ha venne a kérdező egy pulzusmérő órát, az már megoldást jelenthet.
6/6 anonim válasza:
260-as pulzus az komoly :D
Kb Jason Stathamnek lehetett annyi a Crank-ben.
Nyilván kondigéptől is függ, de a jobbak azért
Nekem normál kocogásnál olyan 150-160 körül tart, és ha 170 fölé megyek (amit azért érzel), akkor pirosan villog.
Egyébként Drugs Bunny írja a Sárga Kapszulában, hogy az a jó aerob gyakorlat, amikor mozogsz monoton ütemben, folyamatosan, de még éppen hogy tudsz normálisan beszélgetni (tehát nem lihegsz, nem kapkodsz levegőért, nem zihálsz). Ez nálam köbö 7-8 kmph, de kinél mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!