Edzésterv ősszeállításban segítség?
Figyelt kérdés
2 éve és egy hónapja edzem.Már régóta teljes testes edzést csinálok.Még az eleje fele volt kb.7 hónap,amíg osztott ment.Ment az ICF 5x5 is,meg másfajta teljes testes is.De már úgy érzem,túledzem magam,ami hétfőn ment,az pénteken már nem megy.Lehet váltani kéne osztottra.Tud valaki segíteni egy osztot2016. jan. 29. 18:47
1/6 A kérdező kommentje:
T terv összerakásában?Elsősorban az erő növelése a célom és lehet akár heti 5 alkalom is.
2016. jan. 29. 18:48
2/6 Cortez70 válasza:
Elég lesz egy 4 napos osztott, főleg naturálban. Pl: mell-bicepsz, láb, pihi, váll-tricepsz, hát-hátsó vállrész-csuklya, hétvége pihi. Has meg amikorra akarod.
3/6 anonim válasza:
Nekem ez megy, bejön: 1. nap hát+hátsó váll+vádli, 2. nap első+oldalsó delta+tricepsz+has. 3. nap pihi, 4. nap láb+ vádli, 5. nap mell+bicepsz+has, 6. nap pihi, majd elölről.
4/6 Cortez70 válasza:
Ez kb mint az enyém csak a sorrend más. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Már nagyon rég nem edzettem osztottan.Milyen sorozatokban,milyen ismétlésekben eddzek?Ha elsősorban az erő a célom.
2016. jan. 29. 20:44
6/6 Cortez70 válasza:
Alapgyakorlatokban fel,ész nagy súlyra is, amiből csak 5-6 ismétlés megy. Izolációs gyakorlatoknál én 10-12 ismétléseket végzek. 3-4 munkasorozat gyakorlatonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!