Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő osztott edzésterv + étrend?

Kezdő osztott edzésterv + étrend?

Figyelt kérdés

2-3 hónapja csinálom már az átmozgató edzést, de most akarok váltani az osztott edzésre. Nézegettem többet is, de végül ez tűnt a legideálisabbnak: (szerintetek jó választás?)

[link]

A második kérdésem, hogy ehhez már mehet a tömegnövelő étrend? 75 kg vagyok, akkor 70 vagy 80 kg-nak megfelelő étrendet válasszak vagy számítsam ki az ehhez megfelelő adagot?

2016. jan. 29. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha 2 nap akarsz edzeni, jó lehet ez is. Étrend: neked kéne kb 150 g fehérje, 70-80 g zsír, cht nem tudom, tudod esetleg most mennyit viszel be? Mert az nagyon egyéni.
2016. jan. 29. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez heti 3 edzés lenne. Az edzésnapokkal váltogatva. A cikkben is úgy van írva, hogy váltogassuk. Tehát az edzés így nézne ki, hogy: hétfő: A edzés, szerda: B edzés, péntek: újra az A edzés.

Naponta 3 liter folyadékot viszek be. Csak vizet iszom, mást nem is szeretek.

2016. jan. 29. 16:54
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Hátra nem jó. Az egyik csigás helyett evezés kellene. Fontos a szabad súlyos edzés. Tömegnövelő étrend meg eddig is mehetett volna.
2016. jan. 29. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Közben látom, hogy a folyadékot csak én néztem valahogy be. Most sajnos nem tudom, hogy mennyit viszek be, nem figyeltem.
2016. jan. 29. 17:02
 5/6 Szabi.L ***** válasza:

A szénhidrátot kérdezte, nem a folyadékot :)

Amúgy próbáld ki az edzéstervet. Senki sem jós, hogy megmondja beválik-e vagy sem. Ránézésre jónak tűnik, de én annak a híve vagyok, hogy minden embernek más edzés kell.

Tömegelés mehet simán.

2016. jan. 29. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!