Csak szerintem nevetséges a személyi edzés?
Figyelt kérdés
Az edzőteremben ahova járok elég sok személyi edzőt látok, amint épp edzést tartanak. A legtöbb annyiból áll, hogy megmondják a kuncsaftnak, hogy melyik gépen mennyit csináljanak, majd odaülnek/állnak mellé és nyomkodják a telefont/cseverésznek. A legtöbbnél semmi rendszer nincs, csúcsidőben, amelyik gép éppen szabad odamennek, és mondják, hogy csináljon 4x10-et ebből. Majd nyomkodják a telefont. A legtöbbnek ráadásul csak ilyen noname kamu "szakedzői" papírja van.2016. jan. 29. 13:27
21/22 Cortez70 válasza:
Kinek írod, hogy meglepődnél? Mert ha nekem, akkor fail, mert én már semmin nem lepődök meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!