Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem nevetséges a...

Csak szerintem nevetséges a személyi edzés?

Figyelt kérdés
Az edzőteremben ahova járok elég sok személyi edzőt látok, amint épp edzést tartanak. A legtöbb annyiból áll, hogy megmondják a kuncsaftnak, hogy melyik gépen mennyit csináljanak, majd odaülnek/állnak mellé és nyomkodják a telefont/cseverésznek. A legtöbbnél semmi rendszer nincs, csúcsidőben, amelyik gép éppen szabad odamennek, és mondják, hogy csináljon 4x10-et ebből. Majd nyomkodják a telefont. A legtöbbnek ráadásul csak ilyen noname kamu "szakedzői" papírja van.

2016. jan. 29. 13:27
1 2 3
 11/22 Szabi.L ***** válasza:
100%
Mivel egy személyi edző tanul sporttáplálkozást is. Ez a munkakörébe tartozik.
2016. jan. 29. 18:48
 12/22 Cortez70 ***** válasza:
Ha valaki hónapok óta edz, akkor is lehet rajta javítani. Én edzek 30 éve, de tuti engem is kijavítana egy-két szaki. Szóval megint nem vagy okos.:)
2016. jan. 29. 18:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Es honapokon keresztul minden egyes edzeseden minden sorozat minden gyakorlataban tudna mit javitani ugye?
2016. jan. 29. 19:00
 14/22 Cortez70 ***** válasza:
Tudna, de nem ez a jellemző, hogy a haladók mennek edzőhöz. Kezdők vesznek 10-20 alkalmat utána önállóan edzenek.
2016. jan. 29. 19:05
 15/22 Szabi.L ***** válasza:
Nagyon sok profi edz személyi edzővel. Ifbb-ben is, akiknek ez az életük. Nem csak arról van szó, hogy helyesen végre tudod- e hajtani a gyakorlatot, hanem az is fontos, hogy tudd mit miért csinálsz.
2016. jan. 29. 19:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Így van, pl egy Tóth Dani sem egyedül készül, de Phil, Kai is edzővel, holott van tudása.
2016. jan. 29. 19:17
 17/22 Cortez70 ***** válasza:
De én most nem a profikról beszéltem, hanem az átlagról. Amúgy a profikra is végig figyelnek. Pl meg mehet nézni Holllandia legjobb edzőjét aki egy mamika, régebben versenyzett. Edzi a 120 kilós négereket, de végig figyeli mozdulatokat.
2016. jan. 29. 19:20
 18/22 Szabi.L ***** válasza:
De ha belegondolsz minden szakmába vannak ilyen emberek, akik szarnak bele az egészbe, csak legyen már vége a napnak. És van a másik oldal, akik szívvel-lélekkel csinálják a munkájukat. Ez a személyi edzésben így nyilvánul meg.
2016. jan. 29. 19:33
 19/22 Cortez70 ***** válasza:
Pontosan így van.
2016. jan. 29. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Meglepődnél, hogy nevesebb, jobb színvonalú termekben is jelen van ez a jelenség, ráadásul sikeres (egykoron) versenyző testépítők is tartanak így edzést.
2016. jan. 29. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!