Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó lenne ez az "étrend" egy...

Jó lenne ez az "étrend" egy kezdő sportolónak?

Figyelt kérdés

A kezdő sportolót "testépítésre" értem... 8 évet fociztam!:)

15 éves srác vagyok, 8 év focizás után abbahagytam a sportolást több mint 1 évre, ami meg is látszik rajtam. Nem tartom magamat izomzatilag gyengének, viszont sok felesleget felszedtem magamra. Elsődleges célom a fogyás, legalább 5 kilót le szeretnék adni, és mellette az izomzatomat is szeretném fejleszteni. A konditeremben leginkább mell, kar, vállra szoktam edzeni. Heti 3-szor járok a terembe 1 órára, mivel sajnos az iskola mellett több időm nincs!

Az "étrend" pedig a következő lenne:

-Reggel zab tejjel

-iskolában 2 banán

- mikor hazaérek az iskolából akkor főtt étel (tészta, hús, köretnek kukoricás rizs, krumplipüré)

-edzés után fehérjepor vízzel

*Nem kifejezetten diétázni szeretnék, nem szeretnék izmot veszteni, és ami azt illeti, nem szeretem sem a zöldségeket, sem a gyümölcsöket. Zöldségből nagyjából semmit nem szeretek, gyümölcsből meg alma, banán, eper amit megeszek.

2016. jan. 27. 18:41
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
Pedig szálkásító diéta kellene, mivel kalória mínuszban tudsz leadni zsírt. Kevesebb szénhidrát kell és napi kb 2g x ttkg fehérje legyen meg. Sok gyümölcs nem fér bele. A tej is kuka. Izmot nem vesztesz jó diétával kezdőként, sőt az elején izmosodsz is. Ez a kezdő effektus.
2016. jan. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!