Mennyi ideig kell edzenem, hogy egy nagyon apró változás is meglátszódjon rajtam?
Étrend van? Alapokkal tisztában vagy?
Googléban keress rá, ingyen letölthető PDF: Sárga Kapszula
Mennyire apró?
Ha nagyon-nagyon apró, akkor ahhoz egy edzés is elég, ha bedurransz. :)
Amúgy 3-4 hónap múlva már mások is észre szokták venni a változást, ha jó az étrend is.
Erősen étrendfüggő, nyilván... Persze az edzést sem árt jól csinálni ;)
Ilyen kérdések bennem is felmerülnek, főleg a tegnapi nekem komoly teljes tested edzésem után, fogalmam sincs, milyen kalóriaegyenleggel (de szinte tuti, hogy enyhe deficit - nem is számítok nagy izmosodásra, nyilván), néha az edzés éjjel 2-kor fejeződik be és már nem tudtam utána sokat enni... De legalább az alvásom hosszú volt. Ez is számít.
Csináld tőled telhetően jól, jó edzés, megfelelő renegerálódás, elég alvás, jó étrend, kis kalóriatöbblet s jönnie kell az eredménynek :)
Az se teljesen mindegy, hogy hány centihez 55 kiló, bár gondolom, nem alacsony és hájas vagy, hanem karcsú és tömegelsz, de javíts ki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!