2 év alatt feltudnák szedni 20kg izmot? Heti 3-4 eddzéssel?
Figyelt kérdés
Most kb 50 kg körül mozgok ,alacsony kb 170cm magas vagyok.a tervem az hogy a mostanira nem is de a jövő nyárra már 70kg legyek :) ectomorph,szálkás fajta.Most nyárig mennyit tudnák felmenni izomban?Köszönöm!2016. jan. 26. 14:50
1/13 anonim válasza:
Nyárig 4-5 kiló, 20 kiló 2 év alatt fullos genetikával sem lehet meg, csak izomban, már a 15 is jónak mondható.
2/13 Cortez70 válasza:
Tiszta izomban nem. Első évben jönne kb 10 kg ha minden rendben. A második évben meg jó ha felmenne 4-5 kg, de az is necces nettó izomban.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pedig annyi video van fent a youtubon, hogy 20 kg ot felszedtek lazán 1.5-2 év alatt,tényleg ,rengeteg,ezért gondoltam :)
2016. jan. 26. 14:55
4/13 anonim válasza:
Youtube. Ezzel mindent elmondtál. De ha fent van a neten, az csak igaz lehet, nem? :)
5/13 anonim válasza:
kox nélkül fizikai képtelenség !
6/13 A kérdező kommentje:
jó ,de azért nemhiszem hogy a youtubon mindenki csaló és rosszat akar,meg hazudik....de mindegy is ,én csak természetesen akarok eddzeni ! :)
2016. jan. 26. 15:01
7/13 Cortez70 válasza:
De akkor mièrt kérdezed meg ha nem hiszel nekünk?
8/13 A kérdező kommentje:
Azt azért remélem hogy nem annyira romlott e világunk ,hogy mindenki csaljon benne.
2016. jan. 26. 15:16
9/13 anonim válasza:
Nem mindenki, de sajnos sokan igen, aki youtubeon feszeng, abból kinézem.
10/13 anonim válasza:
A valosagban 50kg-os gyerekek eletuk vegeig se szoktak felszedni 20kg izmot mivel nagysagrendekkel tobb odafigyeles es kitartas szukseges nekik a fejlodeshez mint egy jo genetikaval megaldottnak ezert altalaban fel ev es fel kg izom utan abba is hagyjak. Amiket youtubon latsz es csontvazbol lett 90kg-os izomallat az 100%-ban a kox eredmenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!