Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3 eddzéssel, diétával 2...

Heti 3 eddzéssel, diétával 2 év alatt látok már némi változást?

Figyelt kérdés
Kitartásom van rá, Hétfő szerda péntek kondi, a köztes napokon (kedd,csütörtök) aerob eddzés itthon.
2014. dec. 6. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
függ attól hogy hogyan edzel, és hogy milyen a diétás, de ha ezek rendben vannak, akkor 2 év alatt biztosan lesz már eredmény. nálam már sokkal rövidebb idő alatt is van, persze nem hatalmas, de lehet látni valamit :)
2014. dec. 6. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
2 évig ? 3 hónap alatt egy 25%os simán letud szálkásítani.. igaz, hogy sok izom nem marad rajta, de te mit szeretnél 2 évig szálkásítani ? Vagy valamit félreértettem ? :D
2014. dec. 6. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a diétát értetted félre, az nem a fogyókúrás étrendet jelenti, hanem a célnak megfelelő étrendet, ezt sokan keverik.
2014. dec. 6. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, én nem kifejezetten a szálkásításra értettem, úgy gondoltam, hogy 2 év edzéssel lesz-e eredmény, csak gondolom nem tömegeléssel kezdi, hanem diétával. de lehet, hogy neked van igazad, és én gondolom rosszul :)
2014. dec. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!