Durvan 1 hete szalkasitok, de ma reggelre a merleg semmi valtozast nem mutatott, Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
92 kg vagyok, folytassam ezt az etrendet vagy probaljak meg masikat irni ?2014. okt. 1. 06:39
1/10 anonim válasza:
1 hét még semmi, várj még egy hetet és ha nincs fogyás, akkor csökkentsd a szénhidrátot.
2/10 anonim válasza:
nálam van amikor naponta van 1kg súlyingás :) majd fog az változni :) türelem sajnos ez nem olyan 'gyors' folyamat :)
Attól függ mi az étrended...
3/10 A kérdező kommentje:
Du. Leirom mindenkepp, most sajnos suliban vagyok...:D
2014. okt. 1. 11:10
4/10 A kérdező kommentje:
7- 100g zabliszt + 25g nitro pure whey gold
4 tojás
10 - 100g zabliszt + 25g nitro pure whey gold
100g csirkemell
13 - 200g csirkemell
100g rízs
16 - 200g csirkemell
19 - 1 adag nitro pure whey gold ez mellett zöldségek ezerrel
heti 3 edzés 1. nap : teljes kar,mell,hát
2. nap: láb
3. nap: has
és egy 4. nap amikor 45 percet aerobozok
2014. okt. 1. 21:37
5/10 anonim válasza:
Na ebből kell majd csökkenteni, ha nincs fogyás. Ennyi ch nekem tömegnöveléshez is elég lenne.:-)
6/10 A kérdező kommentje:
meddig használjam még ezt az étrendet? illetve mennyire kéne majd csökkenteni?
2014. okt. 1. 22:24
7/10 anonim válasza:
Várj még egy hetet, és ha nem fogysz, akkor 50grammal vedd lejjebb a szénhidrátot.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. okt. 1. 23:18
9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggelre se változott semmi se.. holnapi hetet indítsam 50g ch minusszal ? Hogyha ennyire le kell vinnem a ch-t akkor mennyivel lenne majd optimális tömegleni?
2014. okt. 5. 21:48
10/10 anonim válasza:
Igen, vedd le a ch-t 50 grammal. A kérdésben leirt étrendedhez kevés plusz ch-t adva meg lehet, hogy elég lenne tömegeléshez. De azt majd meglátod, most nem az a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!