25 eves lany vagyok, mennyi ido alatt erhetek latvanyos eredmenyt eddzessel, ha rengeteget eddzek?
Sok mindentől függ. Milyen az alkatod, honnan indulsz, tényleg keményen tudsz e edzeni, vagy ez alatt a napi 20 perc rubint rékát érted...
Egyébkén tnem kell a látványos eredményhez rengeteget edzeni, inkább rengeteg elhivatottság kell, hogy a heti 3-4 edzés mellé normális étrendet alakíts ki, normális életvitelt (alkohol, éjszakázás átgondolása), és azt amikor edzel, azt tényleg komolyan gondold, ne csak elalibizd az egészet.
A legtöbb internetes "mennyi idő alatt" kérdezőből pont ez az elhivatottság hiányzik, ahelyett, hogy belevágna, a neten elmélkedik, hogy vajon mennyi időre lenne szükség, milyen érend kieget kellene vennie, milyen sportot kellene választani, milyen felszereléssel, pedig az első lépés, hogy elkezded csinálni, nem pedig fejben gyúrsz.
mekkora izomzatot szeretnél, tudnál képet mutatni róla?
24L
melyik a legidealisabb shake ?? mit tartalmazzon ? persze akareterom van boven :) ha kell orakat is eddzenek amig el nem ajulok :D eddzoeteremben nem rubint rekara :)
a testem mondhatni tokeletes csak nem eddzett , nincs rajtam sulyfelesleg ...de palcika sem vagyok , szuletett izmaim vannak , csak amim van eleg puha :D
Az első fotót amúgy nem olyan nehéz elérni, egy jó diéta, és edzés, relatív gyorsan megvan.
A 2. viszont necces. Olyan feneket van aki 1000 év edzéssel sem fog összerakni, mivel itt a genetika nagyon sokat számít. Lehet valamennyire természetesen erősíteni a feneket (gugolás, kitörések, stb), és ezzel formálni is, de akinek alapban lapos feneke van, vagy más formájú, az sosem lesz ilyen.
Akkor a fenékre súlyzós edzések a hasra pedig szerintem érdemesebb valami jó funkcionális tréninget keresni, persze ki mit szeret, kinek mi válik be
ui: és ne keress nagy kezű pasit, én bármilyen kemény fenékbe bele tudok markolni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!