Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 25 eves lany vagyok, mennyi...

25 eves lany vagyok, mennyi ido alatt erhetek latvanyos eredmenyt eddzessel, ha rengeteget eddzek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Milyen az alkatod, honnan indulsz, tényleg keményen tudsz e edzeni, vagy ez alatt a napi 20 perc rubint rékát érted...

Egyébkén tnem kell a látványos eredményhez rengeteget edzeni, inkább rengeteg elhivatottság kell, hogy a heti 3-4 edzés mellé normális étrendet alakíts ki, normális életvitelt (alkohol, éjszakázás átgondolása), és azt amikor edzel, azt tényleg komolyan gondold, ne csak elalibizd az egészet.

A legtöbb internetes "mennyi idő alatt" kérdezőből pont ez az elhivatottság hiányzik, ahelyett, hogy belevágna, a neten elmélkedik, hogy vajon mennyi időre lenne szükség, milyen érend kieget kellene vennie, milyen sportot kellene választani, milyen felszereléssel, pedig az első lépés, hogy elkezded csinálni, nem pedig fejben gyúrsz.

2015. szept. 27. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:

mekkora izomzatot szeretnél, tudnál képet mutatni róla?

24L

2015. szept. 27. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:
2015. szept. 27. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:

melyik a legidealisabb shake ?? mit tartalmazzon ? persze akareterom van boven :) ha kell orakat is eddzenek amig el nem ajulok :D eddzoeteremben nem rubint rekara :)

a testem mondhatni tokeletes csak nem eddzett , nincs rajtam sulyfelesleg ...de palcika sem vagyok , szuletett izmaim vannak , csak amim van eleg puha :D

2015. szept. 27. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy olyan képet tegyél fel, amin Te látszol (az arcod takard ki nyugodtan, de az alkatod látszódjon, szóval ne a kedvenc xl-es alvós pólód legyen rajtad :))
2015. szept. 27. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első fotót amúgy nem olyan nehéz elérni, egy jó diéta, és edzés, relatív gyorsan megvan.

A 2. viszont necces. Olyan feneket van aki 1000 év edzéssel sem fog összerakni, mivel itt a genetika nagyon sokat számít. Lehet valamennyire természetesen erősíteni a feneket (gugolás, kitörések, stb), és ezzel formálni is, de akinek alapban lapos feneke van, vagy más formájú, az sosem lesz ilyen.

2015. szept. 27. 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:
a popsis kepet a feszessegre ertem ....
2015. szept. 27. 20:02
 8/10 A kérdező kommentje:
az en seggem mar igy is kerek es jo , csak nem olyan kemeny ahogy en akarom ...olyan kemenyet akarok h bele se lehessen markolni marint ha belemarkol a pasim ne tudja megfogni hahahha mint a labda azt se lehet megmarkolni csak ha le van eresztve picit
2015. szept. 27. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor a fenékre súlyzós edzések a hasra pedig szerintem érdemesebb valami jó funkcionális tréninget keresni, persze ki mit szeret, kinek mi válik be

ui: és ne keress nagy kezű pasit, én bármilyen kemény fenékbe bele tudok markolni ;)

2015. szept. 27. 20:23
 10/10 A kérdező kommentje:
nah az enyembe biztos nem fogsz tudni belemarkolni ;)
2015. szept. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!