Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mióta edzőterembe járok,...

Mióta edzőterembe járok, rengeteget eszem. Ez normális?

Figyelt kérdés

Pontosabban sejtem, hogy normális, de néha már ijesztő, mennyit eszem. 18 éves lány vagyok, ötödik hónapja járok konditerembe (az ne zavarjon be, hogy lány vagyok, rendesen végzek súlyzós edzéseket) és az utóbbi néhány hónapban kezdtem el 2-3 óránként éhes lenni. Pedig minőségi kajákat eszem, és bár nem számolgatok semmit, mert nem életcélom a testépítés, mégis figyelek az arányokra, a minőségre. Eddig gondoltam, hogy kevés lehet a szénhidrát, próbáltam hát növelni, de aztán megint éhes leszek, talán csak egy picit bírom tovább.

Az elmúlt években majdnem 20 kilót fogytam, leadtam a súlyfeleslegem nagy részét, csak egy pici maradt még, amitől ugyan már teljes életet élek, mégsem bánnám, ha meg tudnék tőle szabadulni.

Amióta tart ez az "éhes korszakom", nem híztam a tükör szerint, szóval igazából nem is amiatt aggódom, hogy elhízok, csak egyszerűen idegesít, hogy akárhová megyek, vinnem kell magammal enni, és itthon is már szégyellem, hogy állandóan kajálnék. Na meg az én hasam nem marad lapos, ha sokat eszem. Ezt utálom a legjobban.

Ennyire kihatással lenne a sport az étvágyamra? Normális ez?

2014. jún. 9. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát zsírt szeretnél még leadni. Ehhez kalória mínuszban kell lenned. A 2-3 óránkénti kajálás az rendben van, én tömegeléskor és zsírleadáskor is így eszem, csak ugye mások a makromennyiségek: fehérje, zsír, ch.

Több zöldséget egyél is kicsivel több zsírt, így nem leszel annyira éhes két kajálás között. Nálam legalábbis ez bevált.

2014. jún. 9. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Jó nagyokat is szarsz?
2014. jún. 9. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

edzés után nekem is minden gondolatom a kajálás körül forog. szinte rohanok kifelé, hogy minél hamarabb hazaérjek, és ehessek végre.

Szerintem igen, normális, ha lesz egy egészséges étvágyad.

Nekem korábban nem volt, és most lett. Pedig csak két hónapja járok. :D

2014. jún. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!